13.10.2022
Serj Kuzenkoff - momente de sinceritate! Afla care este cel mai mare viciu al interpretului: „Daca vrei tare, dar este interzis, atunci se poate” - VIDEO

Invitat in platoul emisiunii O Seara Perfecta a fost interpretul Serj Kuzenkoff. Acesta a vorbit despre modalitatile prin care se mentine in forma, dar si despre relatia pe care o are cu fiica sa.

Intrebat de catre Anisoara Loghin, ce face pentru a se mentine in forma, Serj a raspuns: „Mergem o data in saptamana la market. Cumparam o paine, vreo 10 oua, niste terci pe care il intindem pe o saptamana intreaga. Plus ca in casa ne place sa fie -10, asa ca ne pastram, astfel incat sa nu avem nevoie nici de creme, nici de sala. Bine. Era o perioada cand mergeam la sala, dar asta a fost hat, in tinerete. Prefer sa fac acasa genuflexiuni, flotari.”

Elena Basescu are un nou iubit. Cu cine a fost surprinsa in ipostaze tandre intr-un restaurant din Bucuresti

De asemenea acesta a spus ca este intr-o oarecare masura si un adept al modului sanatos de viata. „Intr-o masura mai mare sau mai mica. Nu exagerez in chestia asta. Pana la urma viata e una. Nu-mi place berea, nu-mi place alcoolul din simplu motiv ca este de ajuns sa treaca jumatate de ora dupa ce am consumat si capul crapa.”

Si pentru ca este mereu sincer, Serj Kuzenkoff a recunoscut ca are si unele vicii. „Asta cu fumul. E foarte simplu de fapt sa te lasi. Eu unul m-am lasat de vreo 100 de ori. Erau perioade in care imi spuneam ca trebuie sa am un mod sanatos de viata. Stii vorba aia, „Daca vrei tare, dar este interzis, atunci se poate.”

Fiind interpret, aceasta perioada este plina pentru Serj de evenimente, insa acum acesta se gandeste sa inceapa si lucru la studio. „Sunt niste piese care stau pe raft si asteapta imprimate. Cu toate acestea, daca incerci sa fugi dupa doi iepuri, iei bataie de la ambii.”, a mentionat artistul.

Jamie Lee Curtis si Arnold Schwarzenegger, din nou impreuna, la 28 de ani de la "True Lies"

Serj Kuzenkoff are si o fiica cu care se intelege foarte bine. „Nu am provocari cu ea. Chiar daca e leoaica, a fost mereu o fire ascultatoare. Sunt si momente cand mai lasa balta ceva.”, a spus interpretul.

Articole din aceeasi categorie