05.04.2022
Britney Spears a semnat un contract de 15 milioane de dolari si urmeaza sa lanseze o carte despre viata sa: „Mama si sora mea au profitat de mine cand eu nu puteam nici macar sa beau o cana de cafea sau sa imi gestionez banii castigati” - FOTO

Britney Spears a anuntat de curand ca lucreaza la o carte. Diva pop in varsta de 40 de ani a vorbit despre asta dupa ce a semnat un contract de 15 milioane de dolari.

Britney a vorbit recent despre planurile ei pentru viitorul apropiat. 

Aceasta urmeaza sa lanseze o autobiografie in care va spune lumii tot adevarul despre tutela tatalui sau, relatia cu sora si mama sa, dar si alte detalii scandaloase si momente tensionate prin care e trecut.

 Britney a zis ca va povesti totul fara vreo eschivare si isi va critica rudele pentru ca au profitat de popularitatea ei.

Nepoata Sofiei Rotaru si-a indemnat prietenii din strainatate sa ajute poporul ucrainean. Sonya Evdokimenko: „Patruzeci de zile de razboi. Milioane de oameni s-au confruntat cu raul absolut.”

„Multi oameni se intreaba de ce fac asta abia acum. De ce nu as fi pututut sa scriu o carte mai devreme? Stiti? Nu eram la nivelul necesar. In prezent lucrez la memoriile mele. Vreau sa spun ca ma vindeca. Acesta este un proces foarte profund, terapeutic... Desi imi este greu sa-mi amintesc trecutul si tot ce am trait.”, a recunoscut Spears.

Britney a precizat ca va fi rezonabila si rece pentru a evita greselile pentru care ar trebui sa plateasca in viitor. 

„Timpul este tot ce avem. Acum este momentul sa spunem intregul adevar. Vreau ca toata lumea sa inteleaga ca imi pasa! Imi este atat de greu sa realizez ca cei dragi, mama si sora mea au profitat de mine pentru a-si scrie propriile carti. In acea perioada eu nici macar nu puteam sa beau cafea, sa conduc masina sau sa gestionez niste bani pe care i-am castigat.”, a mai adaugat ea. 

Natalia Barbu - o mamica implinita cu o silueta de invidiat! Care este secretul corpului sau tonifiat: „Noua moldovencelor ne place bunicelul” - VIDEO

Britney a adaugat ca perioada in care era sub tutela a fost cea mai dureroasa: „A fost dureros sa fiu dezamagita de oameni.”

Cantareata a comparat oamenii care lucreaza cu tatal ei cu sectanti care asteptau urmatoarea comanda sa se ocupe de ea si sa fie platiti pentru asta. 

Gazda renumitei emisiuni ucrainene „Orel i Reshka” Andrei Bednyakov a anuntat ca rudele sale au reusit sa evadeze din Mariupol: „Nu veti fi niciodata iertati” - FOTO

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie