05.04.2022
Gazda renumitei emisiuni ucrainene „Orel i Reshka” Andrei Bednyakov a anuntat ca rudele sale au reusit sa evadeze din Mariupol: „Nu veti fi niciodata iertati” - FOTO

Andrei Bednyakov, originar din Mariupol, multa vreme s-a straduit sa-si scoata rudele din orasul distrus de invadatorii rusi. Din fericire, familia lui a reusit sa plece, despre acest lucru tanarul povestind in mediul online.

Astazi, in cea de-a 40-a zi de razboi, Bednyakov a publicat un instastory in care a anuntat ca rudele lui au plecat in sfarsit. Cuvantul scurt „Au plecat” a dat speranta multor fani ai prezentatorului ca totul va fi bine.

Bednyakov a mai spus ca nu gaseste cuvinte pentru a descrie intregul cosmar si durere prin care trece. „Tocmai am vorbit cu un prieten. A iesit din Mariupol cu ​​familia si copilul sau. „Asvabaditeli”, nu veti fi niciodata iertati.”, a impartasit gazda emisiunii.

Ce a facut Roman Abramovici cu iahtul de 600 de milioane de euro, dupa ce englezii i-au cerut sa-l mute din nou - VIDEO

Amintiti-va ca mai devreme Andrei Bednyakov le-a multumit public ucrainenilor si luptatorilor Fortelor Armate ale Ucrainei.

Nepoata Sofiei Rotaru si-a indemnat prietenii din strainatate sa ajute poporul ucrainean. Sonya Evdokimenko: „Patruzeci de zile de razboi. Milioane de oameni s-au confruntat cu raul absolut.”

Articole din aceeasi categorie