05.04.2022
Nepoata Sofiei Rotaru si-a indemnat prietenii din strainatate sa ajute poporul ucrainean. Sonya Evdokimenko: „Patruzeci de zile de razboi. Milioane de oameni s-au confruntat cu raul absolut.”

In cea de-a 40-a zi de razboi, Sonya Evdokimenko a cerut comunitatii sale internationale sa ajute Ucraina care se opune din toate puterile invaziei rusesti.

Nenumarate vedete din intreaga lume printre care si Sonya Evdokimenko sustin Ucraina. Pe pagina sa de Instagram, modelul a publicat si o postare in acest sens.

„40 de zile de razboi. Milioane de oameni s-au confruntat cu raul absolut si real. Cu toate acestea, sufletul isi gaseste putere, credinta, adevar, iubire si rugaciune. In acest timp, intreaga lume este alaturi de Ucraina.”, a mentionat modelul.

De asemenea, aceasta a adaugat: „Comunitatea mea internationala, va indemn pe toti sa luati masuri si sa #StandWithUkraine. Puteti dona, trimite ajutor umanitar, participa la proteste in orasul vostru, gazduiti ucraineni, angajati in campul muncii ucraineni. Ramaneti informati din surse de incredere.”, a adaugat tanara.

Carla’s Dreams a dezvaluit motivul pentru care apare mereu cu masca: „E un pret pe care il platesc”

Recent familia Sonyei a fost in centrul unui scandal. Fiul si nepotul Sofiei Rotaru au fost retinuti in timp ce incercau sa evadeze din Ucraina pentru a ajunge ulterior in Moldova.

Egor Kreed - om al strazii in Emiratele Arabe Unite! Acesta s-a confruntat cu o situatie neprevazuta pentru ca este rus. Vezi ce l-a lasat pe artist fara niciun ban - VIDEO

Articole din aceeasi categorie