06.04.2021
Brill Dance a adus energie si voie buna pe scena de la Romanii au talent - VIDEO

Trupa Brill Dance este alcatuita din 18 membri, cu varste cuprinse intre 13 si 30 de ani. Fondatoarea scolii Brill Dance este Kovacs Andrea Timea, din Georghieni, judetul Harghita. 

In ultimii ani, trupa a participat la mai multe concursuri internationale. Spre exemplu, la World Championship in Croatia au ocupat locul 3, iar la concursul Grand Prix din Austria au castigat locul 1, la categoria de hip-hop. Participarea la o emisiune TV este ceva nou pentru ei. 

E originara din Chisinau, iar vocea ei a impresionat-o pe Andra care a apasat butonul Golden Buzz. Moldoveanca, Elena Gatcin, a transmis emotii puternice prin interpretarea sa: ”M-a terminat...mi s-a facut pielea de gaina” - VIDEO

”Pentru mine este important viitorul scolii, conteaza enorm sa-i ajut pe elevii mei sa faca o cariera in dans. Dar conteaza si mai mult familia mea, fiindca de la ei am primit pana acum tot sprijinul si vreau sa rasplatesc acest lucru. Am avut multe dificultati in viata mea, am invatat din aceste greseli asa ca nu regret nimic. Cred ca erau necesare ca sa ajung pana aici. Nu-mi fac planuri pe termen lung, intotdeauna vreau sa fac fata provocarii actuale”, spune Andreea.

A cantat pana la ultima suflare! De pe patul de spital, Dorin Ieseanu, cu lacrimi in ochi si masca de oxigen, interpreteaza o melodie emotionanta despre parinti. Luciana Spinu a gasit ultimul video in telefonul sotului sau

Articole din aceeasi categorie