06.04.2021
E originara din Chisinau, iar vocea ei a impresionat-o pe Andra care a apasat butonul Golden Buzz. Moldoveanca, Elena Gatcin, a transmis emotii puternice prin interpretarea sa: ”M-a terminat...mi s-a facut pielea de gaina” - VIDEO

Elena Gatcin este din Chisinau si a transmis emotii puternice prin interpretarea sa, iar Andra i-a oferit un Golden Buzz.

Elena este artista si vine din Constanta. S-a nascut in Chisinau si a inceput sa cante la varsta de 5 ani. Ea are in total 17 ani de studii muzicale. Dupa absolvirea Facultatii de Muzica din Chisinau, s-a mutat in Constanta cu trupa ei. La scurt timp, trupa s-a despartit, dar ea a decis sa ramana in continuare in Romania. A inceput sa studieze pedagogie muzicala si isi doreste sa devina profesoara. 

A lucrat trei ani la Teatrul Fantasio din Constanta, a cantat muzica jazz in diferite cluburi si a prins cateva contracte pe vase de croaziera.

In prezent, Elena canta cu trupa ei de jazz la diverse festivaluri. Principalul venit il are din contractul cu un restaurant de pe litoral. 

Are un fiu in varsta de 2 ani. Nu s-a inteles cu tatal copilului sau si recent au divortat. Cu toate acestea, ea spune ca fostul sot este implicat in cresterea copilului si o ajuta. 

Nu stii cum sa-i recunosti cuiva ca-l placi? Irina Rimes si Antonia vin cu cea mai buna solutie

Articole din aceeasi categorie