06.04.2021
A cantat pana la ultima suflare! De pe patul de spital, Dorin Ieseanu, cu lacrimi in ochi si masca de oxigen, interpreteaza o melodie emotionanta despre parinti. Luciana Spinu a gasit ultimul video in telefonul sotului sau

Virusul raspandit in intreaga lume este necrutator. Recent, vestea trista despre decesul lui Dorin Ieseanu, de doar 33 de ani, a socat multa lume. Luciana Spinu a publicat un video pe care l-a gasit in telefonul sotului ei cu ultima melodie al acestuia pe care n-a reusit s-o lanseze. 

Ultima piesa compusa de Dorin a fost dedicata parintilor sai. In salonul spitalului, cu castile in urechi, isi alina durerea cu muzica si spera sa isi revina mai repede pentru a face un videoclip. Sotia muzicianului, interpreta de muzica populara, Luciana Spinu, a postat videoclipul si un mesaj pana la lacrimi dedicat sotului sau. 

Luciana Spinu - primul mesaj dupa ce a anuntat ca sotul sau a plecat la ingeri: „Nu pot nici acum sa cred ca trebuie sa fac asemena postare.... traiesc un cosmar...". Cand va avea loc inmormantarea lui Dorin Ieseanu

"Aceasta melodie a fost compusa de Dorin Ieseanupe versurile lui Alexandru Cazacu Dor... vocea a imprimat-o ceva timp im urma, dar fiind un perfectionist, tot zicea sa mai imprime vocea din nou, sa o cinte si mai bine.... urma sa facem si un videoclip la care era gindita ideea...era foarte bucuros de ceea ce a iesit, mai cu seama ca eu ii ascultam prima toate creatiile, iar daca piesa ma ajungea pe mine la suflet, el era sigur ca o sa placa si altora...Din pacate nu a mai apucat sa vina de la spital dupa 24 de zile de lupta pentru viata, dar a lasat aceasta filmare la el in telefon... ii era enorm de dor de casa, de noi toti, ii era frica, la cite a vazut....nu avea rabdare sa iasa de acolo pentru ca, spunea el ,,aici psihologic nu rezisti la cite vezi si auzi..." numai el stie ce a simtit cind a facut acest filmulet...Iubirea mea, daca esti undeva, de unde ne vezi, ne auzi, trimite-mi semne, mesaje cum sa ma ridic de jos..... cum sa invatam sa traim cu lipsa ta? ce sa-i spun lui Stelian cind cu ochii in lacrimi imi zice ca vrea tare sa te vada, sa te cuprinda??...... e atit de mic, dar cu asa mare greutate pe sufletelul lui.... cum tati sa trecem peste durerea asta imensa? Tati.........", a scris Luciana Spinu pe pagina sa de Facebook.

Dorin Ieseanu s-a stins din viata la 24 martie recent. 

Fiind atinsi de aceasta veste cutremuratoare, multi artisti din showbizul autohton s-au mobilizat si au indrumat pe cei care pot sa o ajute pe Luciana, care a ramas singura cu fiul sau. Virusul nu i-a rapit doar sotul, ci si activitatea muzicala din ultimul timp, prin care isi castigau existenta. „La varsta de doar 33 de ani a fost rapus de virus colegul si prietenul nostru Dorin Ieseanu - un om cuminte, plin de omenie, un familist deosebit, un muzician de exceptie care manuia cu maiestrie o multime de instrumente, compozitor, aranjor, sunetist si un mare patriot! A plecat lasand in urma o sotie iubitoare la fel de talentata si un copilas care-i seamana leit...”, a scris Costi Burlacu, pe Facebook.

Dorin Ieseanu si Luciana Spinu s-au casatorit in 2016. Cei doi au un baietel.

Luciana Spinu - rapusa de durere: "Ce fac acum ? Pe-al cui umar sa adorm sa ma simt femeie fericita?! Te astept.... te voi astepta mereu...vino macar in vis....". Mesajul emotionant al interpretei dupa ce sotul ei, Dorin Ieseanu, s-a stins din viata

Dorin Ieseanu s-a nascut pe 30 aprilie, in anul 1987. Acesta a fost compozitor la „Studio & Human Place," iar in prezent activa ca basist, vocalist, compozitor si regizor de sunet la „Big Flash Sound". 

Doliu in lumea muzicii. S-a stins din viata sotul interpretei Luciana Spinu, compozitorul Dorin Ieseanu: "De ce ne-ai lasat? Cum traim noi mai departe fara tine"

Articole din aceeasi categorie