01.04.2022
Brandurile de top autohtone au primit premii si trofee in cadrul evenimentului „Top Brand 2021”. Rodica Cioranica: „Ceea ce facem noi este un fel de a motiva, de a aprecia si aplauda aceste persoane talentate” - VIDEO

Brandurile de top de la noi au fost premiate la o gala care a tot suferit amanari din cauza pandemiei. La eveniment a fost prezenta reporterul ProTV Iulia Deliu, care ne-a aratat toata atmosfera de acolo si a vorbit cu invitatii prezenti, in transmisiune directa la O Seara Perfecta. 

„Ma aflu intr-un restaurant din capitala. Astazi, aici revista Vip Magazin va premia cele mai remarcabile branduri ale anului 2021. Asa cum ne-am obisnuit la petrecrile acestei reviste, si de aceasta data este prezenta multa lume buna si frumoasa”, a mentionat Iulia Deliu. 

Un astfel de eveniment nu poate fi petrecut daca nu este o zona pentru poze, unde oaspetii sunt fotografiati alaturi de organizatori. 

Inca n-a ajuns la majorat, dar vrea sa isi cumpere propriul apartament si automobil! Vlada Botan - despre independenta financiara, tatal deputat si banii din Instagram: „La 14 ani am inceput sa am primele bugete si am prins pofta aceasta... ” - VIDEO

Oaspetii au fost intampinati pe acordurile muzicienilor din „Select Cvartet”. „Ia uitati-va cat este de frumos”, spune Iulia. 

„Intram in sala mare si vedem aici premiile si trofeele care asteapta sa fie inmanate. Desigur ca nici un eveniment nu este fara zona de furchet. Tot aici este o scena, pe care mai tarziu va canta un band in frunte cu Aurel Chirtoaca”, a mentionat reporterul ProTV. 

„Suntem in asteptare, suntem in buna dispozitie si chiar ne-am dorit nespus de mult sa iesim la astfel de intalniri”, a spus Aurel Chirtoaca. 

In acest an au fost nominalizate 47 de banduri. Cele mai zgomotoase si cele mai ambitioase din anul 2021. 

FASHION FRIDAY cu Xenia Bugneac: Exploziile cromatice, mai mult decat un trend in 2022

„Scopul acestui eveniment este sa punem in valoare bandurile si companiile care misca lucrurile din loc in fiecare zi. Indiferent ce se intampla in societate, pandemie sau razboi la vecini, nimeni nu da mainile jos, pentru ca noi toti trebuie sa supravietuim cumva. Ceea ce facem noi este un fel de a motiva lumea, de a multumi, de a aplauda acestor oameni talentati. Chiar a fost o pauza lunga de la evenimente si toata lumea deja este insetata de a vorbi, de se intalni. 

Un brand este un nume de companie vizibila, adica ceea ce vedem pe internet, pe strazi. Asta vom aprecia in aceasta seara. De fiecare data ne uitam la gradul de notorietate, adica este important sa fie niste nume sonore, care spun ceva. Dupa acest criteriu selectam cateva sute de branduri pe care le pun la vot si cei de acasa le voteaza. In functie de voturile celor de acasa, noi venim ca sa facem niste texte, niste interviuri cu ei, ca sa le aflam preferintele si sa le aducem la aceasta etapa in care le dam un trofeu, o diploma. Este un eveniment frumos de socializare, de apreciere, de comunicare. 

Daniela Cheltuitor a nascut! Vezi primul video cu micuta, dar si mesajul emotionant facut de bloggerita pe retelele de socializare: „Am adus pe lume un bot de fericire” - FOTO/VIDEO

Sa stiti ca este o mare dezvoltare in domeniul businessului digital, care este un business altfel. Este ceva din domeniul viitorului, dar este deja si in prezent. Speram sa punem la urmatorul eveniment mai mult accent pe aceasta zona”, a spus Rodica Cioranica, organizatorul evenimentului. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie