01.04.2022
Daniela Cheltuitor a nascut! Vezi primul video cu micuta, dar si mesajul emotionant facut de bloggerita pe retelele de socializare: „Am adus pe lume un bot de fericire” - FOTO/VIDEO

Bloggerita Daniela Cheltuitor  a devenit mama pentru prima oara. Copilul s-a nascut pe 30 martie, iar bucuria adusa in familia sa este nemarginita. 

O postare induiosatoare a topit ieri inimile internautilor, atunci cand Daniela a anuntat public ca a nascut. 

Proaspata mamica a facut marele anunt chiar pe pagina sa de Instagram, unde a povestit experienta prin care a trecut si starile generate de aceasta. Totodata povesetirile sale au fost insotite si de cateva poze de la sedintele foto.

„30.03.2022
Aceasta poza imi descriere in totalmente starea mea de acum.
Adormisem pe la 12 noaptea, am avut un somn adanc, pe la 3 m-am trezit simtind ceva umed, deodata mi-am dat seama ca ,,s-au rupt apele,,
Andrei m-a simtit cand m-am ridicat din pat si a inteles ca ceva nu e in regula, pentru ca ma tineam de un perete 
Am sunat medicul si mi-a spus sa venim la spital.
Vazand ca s-au rupt apele nu am panicat, ba din contra eram fericita, asteptam acest moment toata saptamana. L-am rugat pe Andrei sa stea langa mine ca sa fac baie, simteam contractii si uneori aveam dureri, din acest motiv eram mai linistita daca cineva era alaturi.
Desigur ca am trezit-o si pe mama , m-a ajutat sa imi pregatesc geanta pana la final, mi-am facut un machiaj inainte de plecare, sa ma simt frumoasa si bine in corpul meu.
Pe la 4 imi scrie Dna Natalia, Daniela voi veniti? Exact atunci am urcat in masina si am pornit la drum spre spital.
Cum am fost internata si ce senzatii am simtit pana acum voi lasa o descriere in urmatoarea postare! 
Multumesc la toti pentru urarile de bine, asteptam toti cu sufletul la gura sa apara bebelina, la moment inca suntem in pregatire.”, si-a amintit Daniela. 

Pe 31 martie a aparut alta postare care a bucurat fanii bloggeritei.

„Inca nu pot sa imi adun gandurile si sa scriu ce simt… Sentimentele sunt prea mari pentru a le descrie . Am adus pe lume un bot de fericire in familia noastra. Micuta este sanatoasa si eu sunt bine. Multumim la toti pentru griji si urarile de bine. Cum credeti cat cantareste si ce inaltime are ?” , a adaugat bloggerita apoi.

Urmaritorii proaspetei mamici s-au grabit sa o felicite si le-au urat fetelor multa sanatate, putere si crestere usoara: „Felicitari! Crestere usoara si nopti linistite/ Felicitari Daniela!!! Crestere usoara,sa fiti cu toti sanatosi iar pentru printesa voastra o copilarie frumoasa!!!/ +3,500kg, de fericire in familia voastra 53cm. Felicitari”, sunt cateva dintre mesaje. 

Daniela s-a bucurat deja si de primii vizitatori. Antrenoarea si nutritionista Mihaela Cavcaliuc a fost cea mai nerabdatoare si a mers direct la maternitate pentru a vedea „botul de fericire” .

Pentru ca nu se teme de vorbe rele si aparitiile online, Daniela a postat deja si primele videouri cu micuta sa. Acolo ea a povestit ca bebele mananca foarte bine, e sanatoasa si incantata de viata.

Fosta iubita a rapper-ului Timati, Anastasia Reshetova, ajuta refugiatii ucraineni ajunsi in Rusia: „Am decis sa dau o mana de ajutor la colectarea ajutorului umanitar”

 

Din cauza razboiului din Ucraina, multe programe TV nu mai sunt difuzate! Actorul rus Fiodor Bondarchuk a luat si el o decizie referitor la emisiunea sa: „M-am gandit multa vreme cum sa fiu in aceasta situatie”

 

Daniela Cheltuitor este o bloggerita si o femeie de afaceri din Moldova. Aceasta are aproape 80 de mii de urmaritori pe pagina sa de Instagram. Dupa sapte ani de relatie, Daniela si iubitul sau s-au casatorit in 2021.

Costumele colorate - trendul acestei primaveri. Afla de la stilista Alina Caraus cum trebuie sa combinam corect costumele, pentru a fi mereu in voga: „Le putem imbraca atat la oficiu, cat si la o plimbare cu prietenii sau o cina romantica” - VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie