20.09.2022
Brad Pitt isi mai poate adauga o meserie in CV. Starul din „Bullet Train” a expus primele sale sculpturi la un muzeu din Finlanda - FOTO

Brad Pitt poate adauga acum si meseria de „sculptor” la CV-ul sau impresionant. Actorul de 58 de ani a avut noua piese expuse intr-o galerie la Muzeul de Arta Sara Hilden din Finlanda, in weekend, potrivit Daily Mail.

Buna lui prietena, artista DeBranne Treu, a participat la expozitie si a postat pe Instagram cateva imagini cu operele acestuia.

„Aseara l-am sarbatorit pe dragul nostru prieten, mai exact prima expozitie de arta a lui Brad Pitt si toata lumea a fost uimita. A spune ca munca lui este grozava este un eufemism, deoarece este un adevarat artist care creeaza din pasiune si dintr-un impuls extrem. Dedicarea lui fata de acest mestesug inspira”.

I s-a spus ca are cancer in stadiu terminal, dar continua lupta cu zambetul pe buze. Shannen Doherty, fotografiata la cumparaturi, alaturi de mama ei - FOTO

Starul din „Bullet Train” a expus mai multe piese originale sub titlul „Self-Inflicted Gunshot Wound to the House” sau „Aiming At You I Saw Me But It Was Too Late This Time”.

Una dintre cele mai mici piese a fost o casa in miniatura din lemn si scoarta de copac. Multe dintre acestea au fost create „pe timp de Covid.”

Sylvester Stallone nu mai divorteaza de Jennifer Flavin? Ce a publicat actorul pe retelele sale de socializare - FOTO

Brad nu a participat la expozitie. Galeria a mai gazduit opere ale artisului Thomas Houseago si ale cantaretului Nick Cave.

In 2019, contactmusic.com nota ca Brad Pitt si Leonardo DiCaprio au legat o prietenie profunda pe platourile de filmare pentru lungmetrajul „Once Upon a Time in Hollywood” si impartasesc o pasiune comuna pentru olarit si sculptura. Cei doi au petrecut mult timp in studioul de sculptura al fostului sot al Angelinei Jolie.

Victoria Bonya a ajuns de urgenta la un spital din capitala Nepalului. Afla in ce stare este vedeta - FOTO

„Brad are propriul studio de sculptura in locuinta sa si lui Leo ii place sa vina in vizita si sa il foloseasca”, dezvaluia o sursa pentru The Sun, la vremea respectiva.

„Cateodata petrec timpul cu prietenii artisti ai lui Brad, cateodata sunt doar ei doi. Leo aduce sandvisuri de la localul lor favorit, Fat Sal's, si petrec o noapte a baietilor creand opere de arta pana dimineata”, a mai adaugat persoana respectiva.

Articole din aceeasi categorie