20.09.2022
Victoria Bonya a ajuns de urgenta la un spital din capitala Nepalului. Afla in ce stare este vedeta - FOTO

Victoria Bonya isi continua expeditia in muntii Himalaya si ne tine la curent cu tot ce se intampla cu ea in acest timp. Entuziasmul sau de la imprejurimile pitoresti, pe care a reusit sa le vada pana acum, a facut-o sa uite de sanatate. Victoria a mentionat, ca inca de la inceputul expeditiei avea probleme cu picioarele, dureri insuportabile de cap si un somn instabil. 

Acum Victoria are o tuse puternica, si totul pare a fi grav, pentru ca femeia a fost trimisa la spitalul din Kathmandu. Medicii insista ca Victoria sa faca radiografia plamanilor, pentru a intelege daca vedeta are sau nu penumonie. 

„Imaginea anului!” Tatiana Koberidze si-a realizat inca un vis si a pozat alaturi de interpretul Valerii Meladze: „O voi pune in rama” - FOTO/VIDEO

Se pare ca Victoria, la fel ca si multi dintre tovarasii sai din expeditie nu are deloc grija de sanatatea sa. Este vorba de un mexican orb, care a depasit o multime de obstacole in tot traseul si, de asemenea, un barbat fara un picior, care a decis si el sa-si testeze fortele.

„Imi curg lacrimile cand inteleg cat de curajosi, frumosi si puternici sunt oamenii care se intalnesc sus, in munti”, a spus Victoria Bonya. 

Irina Rimes - moment amuzant la „Vocea Romaniei”! Vezi ce i s-a intamplat interpretei in timpul filmarilor - VIDEO

Articole din aceeasi categorie