20.09.2022
I s-a spus ca are cancer in stadiu terminal, dar continua lupta cu zambetul pe buze. Shannen Doherty, fotografiata la cumparaturi, alaturi de mama ei - FOTO

Shannen Doherty, actrita cunoscuta pentru rolul interpretat in „Beverly Hills”, a fost fotografiata zilele trecute la cumparaturi alaturi de mama ei. Desi continua lupta cu un cancer mamar in stadiul patru, vedeta de la Hollywood a parut intr-o forma de invidiat.

La aproape trei ani de cand a dezvaluit ca a fost diagnosticata cu un cancer in stadiul terminal, Shannen Doherty, in varsta de 51 de ani, pare sa se simta bine, iar zambetul de pe buze nu-i lipseste, potrivit celor mai recente imagini surprinse de paparazzi.

Cati bani castiga Iuliana Beregoi la un concert. Suma este impresionanta

In cadrul fotografiilor care s-au raspandit rapid pe retelele sociale, actrita din „Berverly Hills” apare la cumparaturi cu mama ei, Rosa Elizabeth Doherty.

Imbracata in jeansi negri, pe care i-a combinat cu un tricou alb, simplu, Shannen Doherty a parut intr-o forma de invidiat. Totodata, ea a ales sa-si prinda parul la spate, intr-un coc neglijent. 

„Imaginea anului!” Tatiana Koberidze si-a realizat inca un vis si a pozat alaturi de interpretul Valerii Meladze: „O voi pune in rama” - FOTO/VIDEO

Mama ei, in schimb, a purtat niste pantaloni largi, bej, pe care i-a asortat cu un tricou simplu si cu o geaca din fas, in timp ce parul si l-a lasat liber.

Cele doua au fost fotografiate la o sesiune de cumparaturi in Malibu, Statele Unite ale Americii si au parut sa se bucure de timpul petrecut impreuna, acestea fiind tot timpul cu zambetul pe buze.

Shannen Doherty, care a fost diagnosticata cu boala crancena pentru prima data in 2015, a vorbit despre cum simte ca are o responsabilitate, ca persoana publica, sa vorbeasca despre diagnosticul sau si sa incerce sa-i educe pe oameni in legatura cu ceea ce presupune cancerul de san in stadiul IV.

„Simt ca am o responsabilitate in viata mea mai publica, pe care o separ de viata mea ca actrita... sa vorbesc despre cancer si poate sa educ mai mult oamenii si sa le spun acestora ca persoanele cu cancer in etapa 4 sunt foarte vii si foarte active”, a spus ea reporterilor.

Irina Rimes - moment amuzant la „Vocea Romaniei”! Vezi ce i s-a intamplat interpretei in timpul filmarilor - VIDEO

„Sotul meu spune ca nu ati sti niciodata ca am cancer”, a adaugat Doherty, care este casatorita cu fotograful Kurt Iswarienko din 2011. „Nu ma plang niciodata cu adevarat. Nu prea vorbesc despre asta. Face parte din viata mea in acest moment”.

Shannen Doherty a fost diagnosticata pentru prima data cu cancer de san in 2015, a intrat in remisie doi ani mai tarziu, dar a dezvaluit in 2020 ca boala ei a revenit in stadiul 4.

Articole din aceeasi categorie