20.09.2022
Sylvester Stallone nu mai divorteaza de Jennifer Flavin? Ce a publicat actorul pe retelele sale de socializare - FOTO

La sfarsitul lunii august, in presa internationala a aparut vestea ca Sylvester Stallone si Jennifer Flavin s-au despartit dupa 25 de ani de casnicie.

Revista Page Six a raportat ca femeia a cerut divortul dupa ce si-a acuzat sotul ca a inceput sa risipeasca si sa ascunda de ea fonduri din rezerva conjugala. Cu toate acestea, potrivit People, Sylvester Stallone a negat acuzatiile fostei sotii Jennifer Flavin.

Chiar daca au anuntat ca nu mai sunt impreuna, Stallone a publicat recent o fotografie pe Instagram unde se poate observa ca este alaturi de Flavin.

In poza actorului si modelul stau cu spatele la camera si se tin de maini. Internautii sunt de parere ca astfel vedeta a dat de inteles ca s-a impacat cu Jennifer.

„Imaginea anului!” Tatiana Koberidze si-a realizat inca un vis si a pozat alaturi de interpretul Valerii Meladze: „O voi pune in rama” - FOTO/VIDEO

Cuplul s-a casatorit in 1997, dupa 9 ani de relatie. Jennifer Flavin este a treia sotie a actorului. Sylvester a cunoscut-o pe Jennifer Flavin in 1988. Acestia au impreuna trei fiice: Sophia, in varsta de 25 de ani, Sistina, 24 de ani si Scarlett, 20 de ani.

Vedeta din „Vampire Diaries”, Paul Wesley, a divortat de sotia sa. Ce declaratii a facut o sursa apropiata celor doi

Sylvester Stallone este un actor, regizor si scenarist american. A devenit extrem de cunoscut, chiar legendar, prin roluri principale interpretate in filme de actiune precum Rocky si Rambo. In anii '80 a fost printre cei mai bine platiti actori de la Hollywood.

Articole din aceeasi categorie