04.07.2023
Bloggerita Marina Mandru este insarcinata! Vezi cum a facut marele anunt - VIDEO

Bloggerita Marina Mandru asteapta un copilas! Aceasta a dezvaluit ca se afla in a 4-a luna de sarcina.

Bloggerita a publicat un video in care isi etaleaza frumos burtica de graviduta.

Iar in descriere a lasat si un mesaj: „SUPRPRISE, I WILL BE А MOM. Я старалась это скрыть как могла – но пришло время, когда живот уже видим и скрывать его с каждым днём все сложнее сложнее, 4 месяц беременности. Привет новая жизнь”, care se traduce: „SURPRIZA, VOI FI MAMA. Am incercat sa ascund cat de bine am putut - dar a venit momentul cand este deja vizibil si devine din ce in ce mai greu sa-l ascund in fiecare zi. Insarcinata in 4 luni. Salut viata noua”.

Balerina Alexandrina Sandu s-a clasat pe locul II la „Dance World Cup”! Moldoveanca a intrat in top 10 cei mai buni dansatori ai lumii - FOTO

Marian Mandru a facut anuntul intr-o rochie de culoarea neagra, in care i se vedea frumos burtica, bloggerita radiaza de fericire. 

„Felicitari, ai ascuns totul foarte bine”, „Waaaaaaa, v-am imbratisat deja pe voi doi? Sanatate draga, in primul rand!”,  „Marina este o frumusete, ce fericita sunt pentru tine!!! Doar stralucesti! Felicitari pentru aceasta minune! Aceasta este o mare fericire”, sunt cateva dintre comentariile fanilor. 

O romanca l-a imbratisat strans pe Enrique Iglesias la festivalul IntenCity din Craiova. Reactia artistului a devenit virala

Marina Mindru este bloggerita cu peste 43 de mii de urmaritori. Aceasta are si un blog personal pe Instagram unde impartaseste fotografii cu cele mai importante evenimente din viata sa.

Top 3 vedete care se imbraca de la second hand si outlet-uri! Vezi ce au povestit despre asta - FOTO

Articole din aceeasi categorie