04.07.2023
Balerina Alexandrina Sandu s-a clasat pe locul II la „Dance World Cup”! Moldoveanca a intrat in top 10 cei mai buni dansatori ai lumii - FOTO

Alexandrina Sandu a ocupat locul II in finala „Dance World Cup”, care a avut loc recent la Braga, Portugalia. De asemenea, ea a reusit sa ajunga in top 10 cei mai buni dansatori ai lumii.

Potrivit Ministerul Culturii al Republicii Moldova, din 50 de tari si 7500 de participanti, Alexandrina (discipola Anastasiei Homitcaia, prim-balerina Teatrul National de Opera si Balet Maria Biesu), a reusit sa se califice in marea finala a concursului, intrand in top 10 cei mai buni dansatori din lume.

Fiica lui Radu Sirbu a implinit 18 ani! Ce destinatie a ales Anastasia Dalia pentru a-si sarbatori ziua de nastere - FOTO/VIDEO

„Este vorba despre o competitie la nivel mondial, la care participa inclusiv America, Japonia si China. Diaspora din Portugalia s-a mobilizat la apelul mamei tinerei balerine si i-a adus Alexandrinei un tricolor mare, demn de o adevarata invingatoare!”, este mentionat in mesajul transmis pe Facebook de Ministerul Culturii al Republicii Moldova.

Michael Jackson nu a dormit timp de 60 de zile la rand, inainte sa moara. Care a fost motivul

„Dance World Cup” este o competitie la nivel mondial care are loc in perioada 30 iunie - 8 iulie 2023. Competitia se adreseaza in special copiilor si tinerilor dansatori cu varsta cuprinsa intre 5 si 25 de ani.

Articole din aceeasi categorie