05.07.2023
O romanca l-a imbratisat strans pe Enrique Iglesias la festivalul IntenCity din Craiova. Reactia artistului a devenit virala

Enrique Iglesias, superstarul pop cu milioane de fani in intreaga lume, a cantat duminica, 2 iulie, la Craiova, in cadrul festivalului IntenCity. Momentul in care artistul saruta pe obraz o fana care ii sare in gat a devenit viral. 

Enrique Iglesias a urcat pe scena in ultima zi a Festivalului IntenCity din Craiova, unde s-a imbratisat strans cu o fana pe care a si sarutat-o pe obraz. Momentul in care tanara sare efectiv peste o persoana din staful tehnic, ca sa se agate de gatul cantaretului a fost filmat. Ulterior, Iglesias l-a publicat pe pagina de Instagram.

„Aceasta fata este foarte norocoasa”, „Enrique este un om foarte de treaba”, „Este o amintire frumoasa, pentru tot restul vietii”, au comentat fanii artistului pe Instagram. 

Tanara, pe nume Catalina, este fana lui Enrique Iglesias si s-a bucurat enorm de sosirea lui in Romania. „VISELE DEVIN REALITATE! Tocmai ce l-am sarutat pe @enriqueiglesias! Il iubesc atat de mult!”, a scris ea pe contul de socializare, impartasind cu prietenii un alt video de la concert. Ea a stat foarte aproape de scena si a putut sa-l filmeze de aproape pe celebrul cantaret. Catalina este casatorita si are o fetita, in varsta de 1 an. Ea a ramas surprinsa ca filmuletul a ajuns si la stiri, iar prietenii ei s-au distrat copios. 

Articole din aceeasi categorie