04.07.2023
Top 3 vedete care se imbraca de la second hand si outlet-uri! Vezi ce au povestit despre asta - FOTO

Sunt persoane cunoscute si admirate, gratie stilului lor vestimentar fara cusur, care expun de cele mai multe ori piese veritabile ale unor branduri. Acestia spun ca nu se feresc nici de magazinele second-hand, locul unde gasesc piese unicate si de calitate. 

Vedetele au marturisit ca se plictisesc repede de hainele pe care le au, iar faptul ca sunt persoane publice, necesita cat mai multe aparitii in noi piese vestimentare.

Ana Cernicova

Pe pagina sa de Instagram, interpreta a recunoscut ca a dat doar 60 de roni, echivalentul a 250 lei moldovenesti pentru o rochie in care si-a facut aparitia pe scena la unul din concertele sale.„Aceasta rochita am achizitionat-o intr-un outlet din Iasi. Pentru mine nu conteaza cat costa haina. Conteaza increderea si starea pe care o simt”.

Katy Black

Elena Javelea isi sarbatoreste ziua de nastere! Vezi cum a inceput dimineata interpretei, dar si ce mesaj a publicat pe retelele sociale - FOTO/VIDEO

Katy Black a impresionat atunci cand a marturisit ca rochia purtata la o nunta a fost cumparata de la un Second Hand cu doar 5 lei.

Emilian Cretu

Nu doar canta, dar si scrie versuri! TOP 3 piese pe care Dara le-a compus pentru alti artisti - VIDEO

Recent la un eveniment actorul a optat pentru un costum alb„Mi-am luat acest costum de la un magazin din Chisinau, e Zara, la mana a doua, imi place, e 800 de lei”.

„Chiar nu ma asteptam la asta”. Andreea Bostanica s-a mutat la Bucuresti! Vezi cum arata noua ei locuinta - FOTO

Vedetele isi etaleaza tinutele de mii de euro, insa nu se feresc sa isi accesorizeze garderoba cu piese cumparate din second-hand. Ana Cernicova, Katy Black si Emilian Cretu sunt doar o parte dintre persoanele cunoscute din Republica Moldova, care nu se feresc nici sa cumpere haine „la mana a doua”, si nici sa recunoasca acest lucru. 

Articole din aceeasi categorie