04.02.2022
Ce parere are Sarah Jessica Parker despre revenirea lui Kim Cattrall in serialul And Just Like That

Sarah Jessica Parker si Kim Cattrall pe acelasi platou de filmare? Nu prea curand!

Exista vreo sansa ca Samantha Jones sa reapara in continuarea serialului Sex and The City? Spre dezamagirea fanilor, raspunsul este NU. Cel putin asta a declarat Sarah Jessica Parker cand a fost intrebata daca ar fi OK cu reintoarcerea lui Kim Cattrall in cadrul serialului.

Robbie Williams sufera de un sindrom bizar. Ce face artistul cand doarme

„Nu cred ca as fi, pentru ca a impartasit prea multe sentimente in mod public. Nu am citit articolele, desi oamenii tind sa ma anunte.”, a spus Sarah Jessica Parker pentru Variety.

La randul sau, Kim Cattrall a anuntat in nenumarate randuri ca nu si-ar dori sa mai faca parte din acest proiect din cauza neintelegerilor pe care le-a avut cu colegele sale de platou. Cu toate acestea, Sarah Jessica Parker a negat intotdeauna faptul ca ar fi existat o disputa intre ele.

Ai gresit fata de partenerul tau? Cum sa iti ceri scuze in mod corect

Sarah Jessica Parker a tinut sa precizeze si ca exista o distinctie majora intre Kim Cattrall si personajul pe care aceasta l-a interpretat.

„Samantha nu a disparut. Samantha e prezenta si cred ca a fost tratata cu respect si eleganta. Nu a fost transformata intr-un personaj negativ. Era o fiinta umana, care a avut sentimente fata de o relatie, si cred ca am reusit sa gasim o modalitate prin care sa expunem asta, lucru care era necesar si important pentru oamenii care au iubit-o.”

Scenaristii au explicat lipsa personajului Samantha Jones printr-o racire a relatiei dintre ea si celelalte trei prietene. Samantha locuieste la Londra, unde are o cariera de succes, si nu mai mentine legatura cu Carrie Bradshaw, care a concediat-o din rolul de agenta a sa.

Michael Patrick King a explicat pentru Vanity Fair: „Serialul nostru a fost intotdeauna despre despartiri. Obstacolul a fost ca Kim nu a vrut sa continue. Ea nu vrea sa o joace pe Samantha. Deci ce facem cu Samantha? Nimeni nu a vrut sa o omoare. O iubim pe Samantha. Samantha este vie si straluceste altundeva.”

Horoscop 5 februarie 2022. Sansa uriasa de bani pentru unele zodii

Articole din aceeasi categorie