04.01.2022
Fiul lui Jason Statham - aparitie rara in public! Cat de mare s-a facut Jack - FOTO

Jack Oscar Statham are 4 ani, dar este rar vazut in public, pentru ca parintii sai celebri prefera sa-l fereasca de ochii curiosilor. Recent, insa, mama micutului Rosie Huntington-Whiteley le-a aratat fanilor cateva poze din vacanta lor de sarbatori.

Fiul lui Jason Statham apare imbracat in haine calduroase si cizme de cauciuc, potrivite pentru vremea rece de afara. Familia a facut publice mai multe poze din calatoria lor pe drumurile de tara din Marea Britanie. 

Antonia a dezvaluit pe Instagram drama prin care trece: „Si eu sunt o victima!”

Modelul Rosie Huntington-Whiteley (34 de ani) si sotul ei, actorul Jason Statham (54 de ani) trec printr-o perioada foarte frumoasa. In curand ei isi vor putea tine in brate cel de-al doilea copil. Rosie a anuntat ca este insarcinata pentru a doua oara in luna august a anului trecut.

Anterior, Rosie le-a marturisit fanilor ca baiatul lor impartaseste pasiunea tataului si a inceput sa practice artele martiale. Referitor la trasaturile fizice, modelul a spus ca fiul seamana foarte mult cu ea in copilarie, in schimb de la Jason a mostenit forma si culoarea ochilor. 

In anul nou cu un automobil nou! Tatiana Koberidze - despre munca, efort si scopuri: „Ai mei se vor bucura, iar haterii acum au un subiect de discutie” - VIDEO

Carourile, pielea agresiva si motivele etno sunt unele din cele mai importante trenduri ale anului 2022! Stilista Alina Caraus iti arata cum sa ai cele mai reusite si actuale tinute in acest an - FOTO

Articole din aceeasi categorie