04.01.2022
„Poti ajunge sa castigi 10 mii de dolari pe luna!” Cu ce se ocupa si cum arata romanca de succes plecata la Dubai - FOTO

Romanca Synthia Jacob, in varsta de 30 de ani, s-a mutat in plina pandemie in Dubai, cel mai mare oras din Emiratele Arabe Unite, acolo si-a inceput o cariera ca instructor de fitness.

Originara din Pitesti, Synthia a adunat peste 63.000 de urmaritori pe Instagram si viseaza sa castige 10.000 de euro dintr-o postare pe social media.

Synthia Jacob primeste in acest moment 470 de lei pentru o sedinta de fitness. Ea si sotul sau, originar din Alba Iulia, si-au cumparat un apartament in Dubai Marina, la etajul 41 din cele 46 ale blocului turn.

Dupa ce a locuit in Australia, Anglia, Japonia, Siria, Panama si Franta, unde a calatorit in interes de serviciu, femeia in varsta de 30 de ani, care era consultant online pentru diverse produse digitale, s-a apucat de sport in 2015, la o sala de fitness in Bucuresti.

„Nu neaparat pentru a schimba ceva la mine, nu am fost niciodata nici plinuta, nici slaba. Voiam sa-mi elimin o slabiciune, colegii radeau de mine, eram foarte inceata. Aveam o teama teribila fata de anumite exercitii fizice. In scurt timp, am devenit cea mai buna din grupa din cea mai slaba ce eram la inceput”, a declarat Synthia Jacob, pentru sursa citata.

Cine este noua iubita a lui Kanye West? Rapper-ul a petrecut cu ea de Revelion chiar langa casa lui Pete Davidson, partenerul lui Kim Kardashian - FOTO

Ajunsa de mai bine de un an in Dubai, Synthia Jacob a strans deja peste 60.000 de urmaritori pe Instagram si are planuri mari.

„Influencerii mari care au peste un milion de followers pe Instagram fac chiar si 10.000 de dolari pentru o singura postare. Vreau sa-mi dezvolt contul pentru a face diverse colaborari cu restaurante, hoteluri, companii. Am crescut natural contul, fara postari platite, fara promovare. Inainte, nu mai fusesem prezenta pe o platforma de social media, dar am realizat ca fara ea nu voi avea clienti”, a mai afirmat argeseanca.

Horoscop 5 ianuarie 2022. Tentatii in dragoste pentru o zodie norocoasa

Pentru fiecare sedinta de antrenament Synthia Jacob ia 400 de dirhami,  aproximativ 470 de lei.

„Acesta este pretul mediu, adica multi localnici si expatii investesc o parte din salariu in sanatatea corporala, vor sa fie cat mai frumosi, cat mai sanatosi. Vreau sa-mi fac o cariera in fitness, nu sunt innebunita dupa castig. Sunt o persoana minimalista, banii nu m-au definit niciodata. Financiar sunt OK. Dar visul meu este ca fundatia mea sa ajute oamenii nevoiasi, poate sa am un show TV, sa am o sala de sport la Dubai, vreau sa-mi duc viata pe tiparul de acum. Poti ajunge sa castigi 10.000 de dolari pe luna, daca esti instructor de elita”, a mai spus Synthia Jacob.

Ivanka Trump - eleganta si cand se joaca pe plaja cu copiii ei. Fiica lui Donald Trump, meci ad-hoc de fotbal american cu fiul cel mare - FOTO

Articole din aceeasi categorie