04.01.2022
Cum sa obtii un par mai lung si mai puternic in cel mai scurt timp

Sigur ti s-a intamplat si tie sa incerci o noua tunsoare pentru ca mai apoi sa regreti si sa iti doresti inapoi parul lung.

Chiar daca probabil te-ai gandit inainte sa faci o schimbare dramatica, de la un par lung la un bob stylish, s-ar putea sa regreti acest lucru. Si, cum nu exista inca un tratament minune prin care iti vei recapata centrimetri pierduti, tot ce poti face este sa te asiguri ca iti ajuti parul sa creasca mai sanatos.

Totodata, daca esti tipul de persoana care se plictiseste rapid de o tunsoare, probabil ti-ai dori ca acesta sa creasca si sa se regenereze mult mai repede pentru a putea face noi schimbari. In oricare dintre aceste situatii te-ai afla, exista mai multe sfaturi sau trucuri pe care le poti incerca, insa nu uita ca trebuie sa iti faci un plan pe care sa il si respecti.

Tunde-ti varfurile

Este un sfat pe care probabil il primesti inca din adolescenta si, oricat de ciudat ar parea, functioneaza. Acesta este, de fapt, primul lucru pe care trebuie sa il faci, dincolo de stabilirea unui plan. Gaseste-ti un hairstylist care intelege ce iti doresti si asigura-te ca ii transmiti clar ca vrei doar sa iti tunzi varfurile. Acest lucru ar trebui repetat la fiecare 8-10 saptamani, deoarece in aceasta perioada firele de par se tocesc, iar varfurile devin despicate.

Au divortat de mai bine de 7 ani, dar au ramas prieteni! Tany Vander a postat pe Instagram o fotografie impreuna cu fostul ei sot - FOTO

Ingrijeste-ti parul

Dupa ce ai scapat de varfurile despicate, asigura-te ca ai grija de parul tau, de la radacina pana la varfuri. Vrei sa fie sanatos si stralucitor, nu? In cazul acesta, trebuie sa il hidratezi suficient. Aplica o masca puternic hidratanta o data pe saptamana, lasand-o sa actioneze intre 5-20 de minute. Poti incerca variantele profesionale sau, daca ai mai mult timp, iti poti prepara singura, din ingrediente naturale. Vei vedea si singura rezultatele. Totodata, un alt lucru important este sa stai departe de produsele ce au in compozitie alcool, deoarece ataca structura firului de par si poate afecta si scalpul.

In anul nou cu un automobil nou! Tatiana Koberidze - despre munca, efort si scopuri: „Ai mei se vor bucura, iar haterii acum au un subiect de discutie” - VIDEO

Ia vitamine

Daca vrei sa grabesti procesul de crestere a parului, poti apela la vitamine. Exista numeroase suplimente care iti pot ajuta parul, insa cel mai bine ar fi sa stabilesti asta cu un specialist.

Si daca nu vezi diferente, gandeste-te la modul in care ai grija de parul tau. Folosesti mereu aparate de styling? Folosesti protectie termica? Incearca sa feresti parul de aceste ustensile, mai ales de cele care nu au suficiente invelisuri protectoare, si de produsele de styling. 

„Tatuajele unei femei sunt istoria ei” Vezi tendintele anului 2022 in materie de tatuaje pentru femeile curajoase, dar si cele timide - FOTO

Un alt lucru pe care ar trebui sa il faci, desi poate fi mai dificil, este sa iti schimbi stilul de viata. Consuma mai multe grasimi sanatoase pe care le gasesti in avocado sau nuci si mananca cat mai multe legume verzi. Stim ca esti nerabdatoare sa ai un par lung si stralucitor, insa urmand cateva reguli simple, vei obtine rezultatele mult asteptate!

Articole din aceeasi categorie