04.02.2022
Bianca Dragusanu - imagine induiosatoare cu fiica sa. Cat a crescut Sofia si cat de mult seamana cu mama ei - FOTO

Bianca Dragusanu a publicat pe retelele sociale o fotografie in care apare alaturi de fiica ei, Sofia. Fanii au putut vedea cat de frumoasa este si cat a crescut fetita.

Fiica Biancai Dragusanu are 5 ani si 5 luni si este la fel de frumoasa ca mama sa. Bianca Dragusanu este topita dupa fiica ei. Recent, vedeta a publicat pe retelele sociale o imagine in care micuta apare tinandu-si mama strans in brate.

Peste 11 mii de fani au apreciat fotografia induiosatoare mama-fiica.

Bianca Dragusanu a devenit mama in luna septembrie a anului 2016. Intre timp, vedeta s-a despartit de tatal Sofiei, dar asta nu inseamna ca fetita nu are parte de dragostea ambilor parinti.

Viata este prea scurta pentru a avea un par neingrijit! Hairstylistul Daniela Ciornii-Ojoga iti spune ce alegeri fac moldovencele in materie de par, dar si cum sa obtii volumul si luciul perfect - FOTO

Bianca Dragusanu publica din cand in cand imagini sau videoclipuri cu fiica sa, iar fanii sunt entuziasmati sa vada cat de adorabila este Sofia. Un videoclip in care Sofia apare ajutandu-si mama la trebuirile casnice, i-a surprins pe fani.

„Am venit eu asa dupa o vacanta de iarna, gandindu-ma ca prea de multa vreme ma chinui sa imi schimb forma buzelor si ca ar trebui sa-mi fac curaj sa o fac, iar astazi imi fac curaj sa topim acidul pe car el-am injectat ani de zile. Doamna doctor spune ca este o decizie inteleapta. Imi schimb forma buzelor pentru ca mi-am facut cat eyes, forma mega in trend”, a spus Bianca Dragusanu pe Instagram.

Asa mama, asa fiica! Obiceiul pe care printesa Charlotte l-a imprumutat de la mama ei, Kate Middleton

„De ce imi faceti asta? E pregatita sa-mi dizolve buza de jos”, a spus Bianca Dragusanu catre medic, inainte de a fi supusa procedurii.

Bianca Dragusanu a transmis un mesaj inainte si dupa procedura de topire a acidului din buze. Vedeta s-a declarat multumita de rezultat.

Gigi Hadid - lectiile pe care le-a invatat dupa despartirea de Zayn Malik: „Trebuie sa incepi sa-ti calculezi pasii”

„Nici eu nu ma asteptam, dar ce sa vedeti?! Mi-a topit acidul din buze! Singurul regret este ca nu am facut aceasta procedura mai devreme. Deja arata extraordinar. Tot la dna dr, la mi-am facut si renumita procedura, cat eyes”, a scris Bianca Dragusanu pe Instagram.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie