04.02.2022
Gigi Hadid - lectiile pe care le-a invatat dupa despartirea de Zayn Malik: „Trebuie sa incepi sa-ti calculezi pasii”

La trei luni de la despartirea de fostul ei iubit Zayn Malik, Gigi Hadid a vorbit despre lectiile pe care le-a invatat in ultima perioada. Cei doi au impreuna o fiica in varsta de 16 luni. 

Modelul in varsta de 26 de ani a oferit un interviu reviste InStyle, care va aparea in martie 2022, sustinand ca anul 2021 a venit cu multe lectii pentru ea. Aceasta a incheiat o relatie de sase ani cu artistul Zayn Malik, cu care are impreuna o fiica de 16 luni, pe nume Khai. Modelul celebru a vorbit si despre micuta, marturisind ca este „atat de inteligenta” si „atat de constienta”: „Se uita la tot, invata mereu, cauta mereu. E pur si simplu minunata”.

Gigi Hadid, care s-a despartit de tatal lui Khai, Zayn, in varsta de 29 de ani, in octombrie 2021, dupa o poveste de dragoste care a inceput in 2015, nu a dorit sa spuna multe despre fostul ei, insa a vorbit mult despre lectiile invatate in anul 2021. 

Este gata sa devina tatic! Dezvaluiri facute de interpretul Johy Davis: „Vreau o familie, vreau sa ma indragostesc si sa am un bebe” - VIDEO

„Mi s-a reamintit ca atunci cand avem timp cu oamenii apreciem cu adevarat acest lucru si luam totul de-a gata. Chiar daca este greu, se gaseste mereu ceva frumos. Intotdeauna am fost foarte increzatoare si, la fel ca multi oameni, am invatat cel mai greu lucru in aceasta industrie, fiind prea deschisa la interviuri. Trebuie sa incepi sa-ti calculezi pasii, pentru ca mergi cu inima deschisa si uneori nu este portretizat in acest fel. Deci, partial, da, mi-am restrans declaratiile. Dar in momentele in care esti fata in fata cu oamenii, tot trebuie sa fii deschis. Vei avea o experienta umana doar daca esti pe deplin in acest moment. Incercati sa nu aveti acele voci ciudate in cap care provin din experiente traumatice”, a declarat Gigi Hadid. 

Mai mult, sora mai mare a modelului Bella Hadid a spus ca inca lucreaza sa-si gaseasca un echilibru: „Ei bine, incerc sa invat inca, fiind mama, dar imi ofer si momente de odihna. Poate ma descurc mai bine cu munca”. Cat despre faptul ca fiica ei Khai ar putea sa devina un model la fel ca Gigi, dupa ce micuta are propria ei campanie, modelul in varsta de 26 de ani spus: „Da. Stii, ea va face ce vrea sa faca. Ar putea fi un astronaut. Nu stiu.”

Gigi Hadid si Zayn Malik si-au spus adio, sustin mai multe surse pentru People. Modelul in varsta de 26 de ani si cantaretul de 28 de ani s-ar fi despartit din cauza unei dispute cu mama ei, Yolanda, noteaza Just Jared. Vestea vine pe fondul unei acuzatii aduse de Yolanda Hadid, potrivit careia Zayn a lovit-o in timpul unei altercatii, arata TMZ.

Medicul pediatru Mihai Stratulat considera spitalizarea copiilor cu COVID - 19 adesea inutila: „Majoritatea parintilor sunt speriati. Eu le recomand insa sa stea acasa si sa monitorizeze starea copiilor.” - VIDEO

„Neg categoric ca am lovit-o pe Yolanda Hadid si, de dragul fiicei mele, refuz sa dau alte detalii si sper ca Yolanda isi va reconsidera acuzatiile false si se va focusa pe rezolvarea acestor probleme de familie in privat”, a declarat fostul membru One Direction pentru TMZ. 

Artistul a reactionat si pe Twitter, dupa ce a aflat ca Yolanda ar avea in vedere sa depuna o reclamatie la politie impotriva lui.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie