04.02.2022
Asa mama, asa fiica! Obiceiul pe care printesa Charlotte l-a imprumutat de la mama ei, Kate Middleton

Printesa Charlotte a deprins un obicei adorabil de la mama ei, ducesa de Cambridge. Cele doua nu seamana doar la aspect, ci si la gesturile pe care le fac. 

Fata cu sindrom Down care a devenit model: Medicii nu-i dadeau nicio sansa in viata, acum lumea e la picioarele ei - FOTOAsemanarile dintre manierele lui Kate Middleton si ale fiicei sale au fost observate pentru prima data de fanii regali anul trecut, cand sotia printului William a realizat o conferinta pe internet. In timpul apelului video din februarie 2021, ducesa a putut fi vazuta jucandu-se cu parul ei in timp ce vorbea cu personalul didactic. 

Un fan al familiei regale de pe TikTok, care foloseste contul royalfancams, a vazut ca fiica lui Kate, Charlotte, a adoptat acelasi manierism. In septembrie 2019, tanara, care avea atunci patru ani, a fost vazuta rasucindu-si emotionata parul in prima zi de scoala la Thomas’s Battersea. Printul William si Kate au lasat-o pe Charlotte la portile scolii alaturi de fratele mai mare, printul George.

In timp ce unii fani ar putea spune ca Charlotte imita gesturile mamei sale, multi considera ca printesa este o versiune in miniatura a strabunicii ei, Regina Elisabeta a II-a. Asemanarea dintre cele doua poate fi vazut mai ales in fotografiile cu monarhul de cand aceasta era mica, de la forma barbiei si a gurii, pana la ochi si par. 

Fata cu sindrom Down care a devenit model: Medicii nu-i dadeau nicio sansa in viata, acum lumea e la picioarele ei - FOTO

Charlotte afiseaza, de asemenea, un echilibru si o incredere incredibile, o trasatura aratata de Regina in unele dintre fotografiile ei din prima copilarie. Mai mult, printesa s-a apucat si de hobby-ul preferat al Reginei, calaria, Kate dezvaluind anterior ca singura ei fiica ia lectii de calarie.

„Ea a subliniat ca Charlotte are aceasta pasiune pentru cai si, desi nu o face des, ​​va face tot posibilul sa o faca campioana si sa o incurajeze”, a dezvaluit Natasha Baker, medaliata cu aur paralimpica, dupa ce a intalnit-o pe ducesa in timpul unui eveniment.

Chiar daca sunt membrii celei mai cunoscute familii regale din lume, printul George si printesa Charlotte raman tot doi copii nazdravani, cu chef de joaca si cu personalitati puternice. Poate nu multi s-ar astepta, dar diminetile in casa ducilor de Cambridge arata ca cele ale unei familii obisnuite. 

Printul William a dezvaluit ce se intampla aproape zilnic la el acasa. „In cele mai multe dimineti sunt certuri mari intre Charlotte si George in legatura cu ce muzica sa ascultam. Acum trebuie sa fiu atent ca astazi sa aleaga unul, iar intr-o alta zi, celalalt. Una dintre piesele pe care copiii o iubesc in acest moment este "Waka Waka", de la Shakira. Asta implica multe miscari din solduri si o multime de costume”, a povestit printul William despre cum arata o dimineata tipica in resedinta ducilor de Cambridge.

Angelina Jolie nu mai este muza lui! The Weeknd are o aventura cu prietena fostei sale iubite, Bella Hadid - FOTO

Muzica este o constanta in familie, caci nu numai adultii stiu sa se bucure de ea, ci si cei mici fac un adevarat spectacol. Dintre cei trei poznasi ai lui Kate Middleton si ai printului William, Charlotte iese in evidenta cu costumele si miscarile de balet.

„Charlotte alearga prin bucatarie in rochiile si lucrurile ei de la balet. Face spectacol, iar Louis o urmareste peste tot si incearca sa faca aceleasi lucruri. Reprezinta un moment fericit, in care copiii se bucura, danseaza, se joaca si canta”, a mai adaugat printul William, care a oferit detalii rare despre viata de familie.

Dragoste nemuritoare: Povestea de iubire dintre Celine Dion si Rene Angelil - FOTO

Articole din aceeasi categorie