12.01.2022
Bella Hadid a atras toate privirile intr-o benzinarie. Cum au surprins-o paparazzi pe cea mai frumoasa femeie din lume - FOTO

Bella Hadid a fost declarata in 2019 cea mai frumoasa femeie din lume de catre oamenii de stiinta. In continuare, supermodelul atrage privirile, indiferent daca este pe podiumul de moda sau intr-o zi obisnuita pe strada. Bella a impresionat recent cu abdomenul ei perfect intr-o benzinarie din Los Feliz.

Bella a purtat un top scurt care i-a pus in evidenta silueta de invidiat, o pereche de pantaloni sport si adidasi.

Din iulie 2020, Hadid are o relatie cu Marc Kalman, un nume cunoscut in lumea artei. Anterior, Bella a fost implicata intr-o poveste de iubire cu The Weeknd. Hadid este urmarita de peste 53 de milioane de fani pe Instagram. Acum 3 ani, oamenii de stiinta au declarat-o pe Bella Hadid cea mai frumoasa femeie din lume.

Kanye West vrea sa sustina concerte in Rusia si sa il intalneasca pe Vladimir Putin: „Va petrece mult timp in Rusia, care va fi a doua lui casa”

Conform algoritmului Greek Golden Ratio of Beauty Phi, trasaturile Bellei au atins un nivel de acuratete de 94,35%. Barbia, forma si pozitionarea ochilor, dar si fruntea au fost determinate cele mai atragatoare caracteristice ale modelului.

Ce trebuie sa stii daca vrei sa calatoresti in Mauritius! Bloggerita Tatiana Koberidze a povestit despre experienta sa: „Mauritius este ca un amestec de Thailanda, Maldive si Bali” - FOTO

Vrei sa fii stilata si dupa sarbatori? Patru moduri in care poti purta fusta cu paiete la oficiu

Articole din aceeasi categorie