12.01.2022
Vrei sa fii stilata si dupa sarbatori? Patru moduri in care poti purta fusta cu paiete la oficiu - FOTO

Daca ti-ai cumparat o fusta cu paiete de Anul Nou, ai noroc, acest articol vestimentar este cu siguranta o investitie buna.

Fusta cu paiete este una din cele mai populare articole din garderoba de sarbatoare a oricarei femei. Intotdeauna vrei sa te imbraci pentru petrecerile de iarna cat mai deosebit, insa adesea dupa Revelion hainele cu paiete si sclipici sunt puse deoparte pentru urmatorul an. Cu toate aceste, este important sa stii ca o fusta cu paiete poate fi purtata si in viata de zi cu zi.

Kanye West vrea sa sustina concerte in Rusia si sa il intalneasca pe Vladimir Putin: „Va petrece mult timp in Rusia, care va fi a doua lui casa”

Cel mai important lucru in acest caz este sa stii cum sa le combini. Dupa ce ti-ai format tinuta potrivita poti sa mergi chiar si la birou cu ea. Vezi mai jos cum poti combina aceasta fusta deosebita.

Fusta poate fi combinata cu o jacheta sau o camasa groasa

Contrastul dintre o jacheta si o fusta stralucitoare sau cu paiete va echilibra look-ul si nu il va face deloc plictisitor. Un sfat potrivit ar fi sa incerci sa-i oferi tinutei un aspect cat mai retro. Acest lucru este posibil prin intermediul accesoriilor.

Foloseste o camasa barbateasca

O fusta stralucitoare sau cu paiete se priveste armonios cu o camasa barbateasca. Acest contrast va ajuta la armonizarea look-ului. Spre exemplu, o camasa de baza, albastra, este perfecta in aceasta situatie.

Premiera pentru Republica Moldova! Vezi cine este prima sportiva care va pleca la Jocurile Olimpice de iarna de la Beijing. INTERVIU cu Doina Descalui

Fusta cu paiete se potriveste perfect cu un sacou clasic

Daca nu iti place sa experimentezi prea mult, cea mai simpla, dar si reusita combinatie este cea in care folosesti un sacou clasic. Poti adauga, de asemenea, la aceasta tinuta, un pulover subtire negru - acest lucru va face tinuta mai eleganta. Totodata, niste botinele de catifea vor face din tinuta ta o adevarata opera de arta.

O combinatie mai deosebita - puloverul cu fermoar

Poti folosi cu usurinta paietele si in combinatie cu articolele sportive. Incearca sa folososesti un pulover sau un cardigan retro cu fermoar.

5 zodii care au cele mai mari sanse sa se impace cu fostul partener in 2022. Balantele au tendinta de a acorda o a doua sansa unui fost partener

Articole din aceeasi categorie