24.01.2024
Barbatii roiesc in jurul lor! Iuliana Beregoi si Andreea Bostanica inundate, cu buchete imense de flori - FOTO/VIDEO

Iuliana Beregoi si Andreea Bostanica se mandresc cu frumusetea pe care o detin. Vezi in articolul de mai jos ce buchete de flori au primit cele doua. 

Interpretele, Iuliana Beregoi si Andreea Bostanica au foarte multi dmiratori, iar seara trecuta cele doua s-au intrecut in postari cu buchetele de flori pe care le-au primit.

Nina Cretu slabeste tot mai mult! Cum ii reuseste: „Am mancat la cina cartofi pai” - VIDEO

In ultima perioada, Iuliana Beregoi este curtata de cineva, aceasta publica tot mai des secvente video cu buchete imense de trandafiri albi.

In acelasi timp si Andreea Bostanica este curtata si multi barbati si-ar dori sa o aiba de iubita, insa aceasta a publicat seara trecuta cateva imagini cu un buchet de trandafiri roz.

Vlada Mardari a iesit pe zapada in bikini! Ce reactii a starnit prezentatoarea - VIDEO

Buchetul a fost primit intr-un restaurant, iar acesta avea si un biletel.

Insa pana acum cele doua nu au anuntat ca s-ar afla intr-o relatie.

Xenia Deli - intr-un pictorial senzational pentru „World Swimsuit”. Modelul a purtat o rochie transparenta - FOTO

Iuliana Beregoi are peste 1,3 milioane de abonati pe Instagram si este considerata una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar si de peste Prut. Tanara cantareata a cunoscut popularitate inca de la o varsta frageda.

Andreea Bostanica este o bloggerita si interpreta din Republica Moldova care are o comunitate de peste 5 milioane de abonati pe TikTok si 1 milion pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie