24.01.2024
Xenia Deli - intr-un pictorial senzational pentru „World Swimsuit”. Modelul a purtat o rochie transparenta - FOTO

In ultima perioada, Xenia Deli isi surprinde tot mai rar fanii cu imagini din cadrul sedintelor foto la care participa.

Cu toate acestea, recent, modelul originar din Republica Moldova a pozat indraznet pentru revista online World Swimsuit.

Tot ceea ce a purtat Deli pentru sedinta foto a fost o rochie trasparenta din dantela, de culoare neagra.

Pentru un look cat mai fresh si natural, vedeta a optat pentru un machiaj minimalist in nuante de nude, dar si pentru un brushing lejer in ceea ce priveste parul.

Tot pentru World Swimsuit, Deli a pozat si la sfarsitul anul 2023:

Dianna Rotaru si-a botezat fetita! Laura-Emilia s-a ales cu 20 de nasi: „Cred ca este un miracol, e o fetita foarte ascultatoare” - VIDEO

Xenia Deli nu mai ascunde chipul fiicei ei, Anastasia

Cu cateva luni in urma, Deli a publicat pentru prima data de social media imagini cu fiica ei. Acest lucru s-a intamplat chiar de ziua Anastasiei.

„Dragostea naostra, fericirea noastra este mare. Tu azi ai implinit 5 ani! Fie ca Dumnezeu sa te pazeasca pe tot parcursul vietii. Noi ne mandrim cu tine! Cresti fericita, dar cel mai important, sa fii un om bun. Eu si tata o sa fim mereu alaturi”, a scris Deli la acea vreme.

Xenia Deli este un model de succes din Republica Moldova. Aceasta traieste o frumoasa poveste de dragoste cu milionarul Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, iar in 2018, cei doi au devenit parintii Anastasiei.

Secretul Olgai Tapordei, dezvaluit! Cum si-a ingrijit tenul la -55 de grade Celsius, in timpul expeditiei pe Masivul Vinson - VIDEO

Articole din aceeasi categorie