24.01.2024
Nina Cretu slabeste tot mai mult! Cum ii reuseste: „Am mancat la cina cartofi pai” - VIDEO

Sora cea mica a lui Emilian Cretu, Nina, este in vacanta in Mexic. Desi are parte de o experienta de neuitat datorita atractiilor turistice pe care le viziteaza, din punct de vedere al mancarii, bloggerita este dezamagita.

Intr-o postare recenta, Nina Cretu a recunoscut ca a slabit in vacanta deoarece mananca foarte putin.

Influencerita nu este multumita de condiile in care se prepara bucatele. „Eu daca am slabit putin inainte de a veni in Mexic, aici cred ca am slabit si mai tare. De ce? Eu nu-s pretentioasa la mancare, eu pot sa mananc bors o saptamana intreaga, zi si noapte. Eu sunt pretentioasa la conditiile si igiena in care este preparata mancarea, ceea ce nu-mi inspira incredere aici, nici macar la hotelul de 5 stele”, a spus Nina Cretu.

De asemenea, bloggerita a povestit ca nici fructe nu prea mananca.

„Nu-mi place cum arata mancarea, cum miroase. Mai ales cand vad bucataria de pe strada, mirosuri. Ieri am mancat la cina cartofi pai, niste nuci caju si o banana. Abia astept sa vin acasa, sa mananc normal si sa-mi revin. Aici nici macar fructe foarte multe exotice nu gasesti, nici macar prin marketuri”, a spus aceasta.

Xenia Deli - intr-un pictorial senzational pentru „World Swimsuit”. Modelul a purtat o rochie transparenta - FOTO

Nina Cretu traieste in salbaticie si doarme in cort

Sora lui Emilian Cretu, Nina, a pornit intr-o noua aventura. Pentru vacanta de iarna, bloggerita a optat pentru o escapada in Mexico. Si daca majoritatea opteaza pentru Cancun atunci cand ajung in Mexic, Nina a ales Tulum-ul.

„Acum explorez Mexico, ma aflu in Tulum. Cand am ales destinatia am zis ca ori Africa, ori ceva care sa fie foarte exotic si diferit. Intr-adevar, este foarte diferit. Vreau sa va zic ca suntem cazati intr-un hotel de 5 stele care se afla intr-o arie protejata. Noi nu dormim in camere obisnuite, ci dormim in corturi. Ei aici nu au voie sa construiasca din piatra sau caramida pentru ca este arie protejata. Este foarte mare probabilitate sa ne intalnim cu vreun animalut salbatic, fioros. Noaptea daca iesi sa cauti experiente, poti sa le gasesti”, a povestit influencerita, intr-o postare pe Instagram.

Sora cea mare a lui Emilian Cretu a nascut! Primele imagini cu micuta Emily - FOTO/VIDEO

Nina Cretu are 23 de ani si e bloggerita. Aceasta are o comunitate de 243 de mii de urmaritori pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie