24.01.2024
Vlada Mardari a iesit pe zapada in bikini! Ce reactii a starnit prezentatoarea - VIDEO

Si ce daca e iarna, asta nu inseamna ca nu te poti bucura de zilele insorite in costum de baie. Asta si-a spus Vlada Mardari, care a iesit pe zapada in bikini. Despre aceasta experienta si nu doar, cu mai mule detalii a fost in platoul emisiunii O Seara Perfecta, chiar Vlada Mardari.

Vlada Mardari este o amatoare a provocarilor nebune, iar de aceasta data a ales sa iasa in costum de baie prin zapada. 

Sora cea mare a lui Emilian Cretu a nascut! Primele imagini cu micuta Emily - FOTO/VIDEO

Fiind intrebata cum e senzatia, aceasta a povestit: „Am decis sa fac acest lucru pentru ca in sfarsit avem o iarna adevarata in tot sensul cuvantului, eu ador zapada. Eu ma bucur atat la propriu, cat si la figurat de aceasta zapada, de fapt acesta este modul meu de a ma trezi in weekend, pentru ca in timpul saptamanii nu ai timp sa faci toate astea, insa in weekend este o buna modalitate sa te trezesti, sa prinzi la motivatie. Am iesit afara inainte sa-mi fac toate procedurile in zapada si asta este o senzatie foarte faina. Eu de obicei ies afara ma dau un pic cu zapada, ma incalzesc, dupa intru in casa si repede intr-o cada cu apa fierbinte si cand intri in cada si iti simti pielea cum pe de o parte parca te ustura, pe de alta parte e o senzatie tare placuta si dupa toata ziua ai energie”.

Dianna Rotaru a facut cumetria fetitei sale! Mai multi artisti de la noi au fost nasi si s-au distrat pana in zori - VIDEO

Prezentatoarea PRO TV a dezvaluit ca nu iti este frig in acel moment, doar daca: „Ti se face frig doar atunci cand atingi cu palmele sau cu talpile zapada. Daca iei zapada in maini si incepi sa te bulgaresti ti se face foarte repede rece, dar asa este bine”.

Dupa ce a publicat toate imaginile pe retelele de socializare, mai multa lume a venit cu reactii la adresa acesteia, astfel Vlada a mentionat: „Am si auzit foarte multe reactii la acest moment, cumva oamenii au ramas socati, ceea ce pentru mine este surprinzator. Foarte multi mi-au spus ca mai nebuno o sa faci pneumonie si cum poti asa, eu am zis ca pentru mine este bine acest lucru”.

Xenia Deli - intr-un pictorial senzational pentru „World Swimsuit”. Modelul a purtat o rochie transparenta - FOTO

„Sa stiti ca acest lucru se face cu pregatire, eu de mica am fost calita, spre exemplu in sezonul cald dupa ce stateam la soare ai mei ma stropeau cu un jet de apa racoroasa, mai mult spre rece. Si astfel eu am crescut in spiritul acesta, iar organismul meu este obisnuit, dar daca cineva isi doreste sa faca o calire, trebuie treptat”, a adaugat Vlada Mardari.

Kylie Jenner n-a trecut neobservata pe strazile din Paris. In ce tinuta s-a afisat - GALERIE FOTO

Articole din aceeasi categorie