22.01.2023
Bad Salsa, al doilea Golden Buzz dat de Smiley si Pavel Bartos. Dansatorii, aplaudati in picioare la Romanii au Talent: „Au fost de domeniul incredibilului!” - VIDEO

Bad Salsa este un duo indian de dansuri salsa care si-a castigat faima dupa ce a luat trofeul in cel de-al patrulea sezon de la India's Got Talent.

Cei doi membri s-au antrenat la „The Bivash Academy of Dance”, care este una din cele mai prestigioase academii de dans din India. Acolo s-au cunoscut si au inceput sa concureze in competitii nationale de dans din India sub numele de Bad Salsa.

Cu ce mai poate surprinde un fost castigator Romanii au talent?! Flavian Glont i-a lasat pe toti fara cuvinte: „Vad lucruri de domeniul fantasticului!” - VIDEO

Pe plan international, duo-ul a participat si la emisiunea ITV Britain's Got Talent: The Champions si la cel de-al cincisprezecelea sezon al emisiunii NBC America's Got Talent, unde au fost finalisti.

Cei doi se antreneaza intre 8-12 ore pe zi. Ei nu numai ca urmeaza un program foarte strict, ci si o dieta la fel de stricta.

Cine e Rares Prisacariu, pustiul-minune care a primit Golden Buzz de la Smiley si Pavel Bartos la Romanii au Talent: „Pur si simplu ne-a uns pe suflet! A trebuit sa vina un copil sa ne aduca cu picioarele pe pamant” - VIDEO

Dansatorii i-au uimit pe jurati cu miscarile si acrobatiile lor. Smiley si Pavel Bartos au apasat pentru a doua oara butonul de Golden Buzz.

Articole din aceeasi categorie