22.01.2023
Cu ce mai poate surprinde un fost castigator Romanii au talent?! Flavian Glont i-a lasat pe toti fara cuvinte: „Vad lucruri de domeniul fantasticului!” - VIDEO

Talentul sau reprezinta rezolvarea rapida a cubului Rubik, mai exact SpeedCubing-ul. A descoperit aceasta pasiune acum 11 ani. A gasit un cub Rubik intr-o punga cu pufuleti si atunci s-a produs magia.

Flavian Glont are 24 de ani si este din Bucuresti. A fost pasionat de matematica de mic, ulterior terminand ingineria. De aici si atractia pentru cubul Rubik.

Cubul Rubik reprezinta ceea ce este el astazi. Metodele de rezolvare si exercitiul de ani de zile l-au ajutat sa isi formeze o gandire logica si bine structurata in orice isi propune sa faca. Astfel drumul spre succes devine mult mai usor pentru el.

„Pe mine m-ai vrajit! Esti magic, exact ca si sezonul nostru!”. Cine e Gabriel Mardale, pustiul de 12 ani care a cantat „My Heart Will Go On” - VIDEO

Cel mai mare vis al lui este sa nu treaca neobservat. Vrea sa promoveze acest talent si sa il dea mai departe noii generatii.

Cele mai notabile evenimente pentru el au fost: castigarea Romanii au talent in 2015, cand a facut parte din grupul SpeedCubing, si auditia de la Britain’s got Talent din 2016, unde a strans un numar record de vizualizari. Este recunoscut pe strada in toata Europa.

Articole din aceeasi categorie