21.10.2024
Așa ceva nu ai mai văzut! Anișoara Loghin nu și-a mai putut stăpâni emoțiile. Cine a făcut-o să râdă în hohote - VIDEO

În ediția de vineri a emisiunii O Seară Perfectă, în studio a fost o adevărată nebunie. Prezentatoarea emsiunii, Anișoara Loghin, nu și-a mai putut stăpâni emoțiile. Vezi în articolul de mai jos ce s-a întâmplat.

În platoul emisiunii O Seară Perfectă a fost invitat interpretul Gabriel Nebunu, astfel, acesta și-a împărtășit „nebunia” și cu prezentatoarea emisiunii.

Cornelia Ștefăneț sare în apărarea lui Gabriel Nebunu: „Oamenii mereu au ceva de comentat și în special...” - FOTO/VIDEO

În timp de Anișoara prezenta introul unui reportaj, Gabriel nu putea sta fără ocupație. Acesta a început să mimeze fețe amuzante și să facă mișcări prin care să o distragă pe Loghin, astfel încât aceasta să nu se poată concentra.

De asemenea, interpretul Gabriel Nebunu a luat întreg decorul din platou și i l-a pus Anișoarei în brațe. Loghin nu a reușit să-și stăpânească emoțiile și a izbucnit în râs.

Vezi momentul integral în video-urile de mai sus.

Care interpretare este mai reușită? Iuliana Beregoi a lansat cover-ul piesei „Mne ne bolino” a lui Jony - VIDEO

Anișoara Loghin este prezentatoarea emisiunii O Seară Perfectă. Este căsătorită cu fotbalistul Radu Gînsari. Cei doi au împreună un băiețel pe nume Raul și o fetiță, Carla.

Gabriel Nebunu este un artist cunoscut și apreciat nu doar pentru talentul de a cânta, dar și pentru simțul umorului foarte dezvoltat. Paginile lui de socializare sunt sursa care le transmite și îi încarcă pe fani cu multă voie bună.

EXCLUSIV! Gabriel Nebunu - dezvăluiri despre impedimentele avute chiar în timpul concertului său aniversar: „Eu știu de cine este pus la cale pentru că...” - VIDEO

SURSA FOTO: ARHIVA PRO TV CHIȘINĂU

Articole din aceeasi categorie