21.10.2024
Cornelia Ștefăneț sare în apărarea lui Gabriel Nebunu: „Oamenii mereu au ceva de comentat și în special...” - FOTO/VIDEO

În urma concertului său aniversar și în contextul alegerilor prezidențiale desfășurate ieri, Gabriel Nebunu a ajuns în centrul unui scandal. Artiștii Oleg Vitiuc, Doina Sulac și Natalia Proca l-au criticat pe Gabriel într-o postare cu subînțeles, publicată pe rețelele sociale.

Interpreta Cornelia Ștefănet nu a rămas indiferentă în această situație și a transmis un mesaj de susținere pentru Gabriel Nebunu: „Am observat că tare mulți colegi s-au dat cu părerea, foarte negativă... Eu vreau să fac abstracție de tot ce înseamnă muzicalitate și tot ce înseamnă vizibilitate, dar omenia nimeni nu a anulat-o. Gabriel Nebunu a adunat o arenă de peste 4500 de oameni, dragi colegi. Această persoană pur si simplu trebuie aplaudată și respectată pentru faptul că adunat o diasporă întreagă. Atăt! Cântă, nu cântă este treaba lui”.

„Oamenii mereu au ceva de comentat și în special negativ. Așa le place unora. Gabriel Nebunu, mă bucur pentru succesul tău! Doamne ajută în continuare”, a adăugat Cornelia.

Și Gabriel Nebunu a ieșit în mediul online cu un mesaj în care și-a exprimat dezamăgirea față de situația creată: „Eu n-am vorbit niciodată despre acest subiect, iar dacă postez, să nu credeți că mă jălui, să nu credeți că vreau să inspir milă, să nu credeți că eu am pus la suflet ce au scris ei despre mine, să nu credeți asta. Eu, pur și simplu vreau să vă arăt prin ce trece un om, un copil, de la 20 de ani în coace. De fapt, de pe la 16 a început toată lumea să aibă ceva cu mine și să se certe, dar cât se mai poate... Am avut tangențe cu acest instrumentist, îl respect pentru că este un virtuos muzician. Știu că de multe ori râde de mine, știu că de multe ori mă ia în râs la evenimente, eu știu atitudinea dumnealui față de mine. Tangențe personale n-am avut niciodată, îl respect ca om și ca artist. Însă cum poți să scrii și să faci referire la spectacolul meu? Următorul comentariu tot o să-l postez pentru că, mi-a ajuns deja cuțitul la os, nu se mai poate, această cântăreață de muzică populară, pe care o respect, îi admir vocea, talentul, dar nu înțeleg… Ce vrea fata asta de la mine? Nu mă duce capul meu de 24 de ani. Cum să faci așa comparație? Cum că s-a coborât Mesia cu 100 de curcubee? Ce ai avut în vedere? Îmi pare rău, eu mereu te-am respectat și în continuare o să-ți ascult creațiile. Aș mai spune ceva, dar nu-mi stă în caracter și așa am coborât un pic la nivel că ți-am atras atenția la comentariul tău. Uită-te te rog în castronelul tău și la cum îți încalți pantofii”.

Gabriel Nebunu este un artist cunoscut și apreciat nu doar pentru talentul de a cânta, dar și pentru simțul umorului foarte dezvoltat. Paginile lui de socializare sunt sursa care le transmite și îi încarcă pe fani cu multă voie bună.

Cornelia este o interpretă din Moldova. Aceasta e casatorita cu Marcel Stefăneț și împreună ei reprezintă unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul moldovenesc. Acestia și-au unit destinele în 2011. Soții o cresc împreună pe micuța Alexandra.

SURSA FOTO: INSTAGRAM

Articole din aceeasi categorie