01.11.2022
Sunt tineri, frumosi si indragostiti! Naista Adriana Babin si alesul sau, Ion Rotaru, s-au cununat: „Sunt sigura ca vom fi un cuplu perfect” - VIDEO

Adriana Babin a devenit sotie! Recent, naista si alesul inimii sale, Ion Rotaru, si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu. Ce rochie a purtat naista la cununia religioasa, dar si cand va avea loc nunta, afla imediat dintr-un reportaj, marca O Seara Perfecta. 

„Am ascultat tot ce a zis preotul si cu siguranta ii vom urma sfaturile. Am emotii, insa sunt emotii de fericire. Sunt sigura ca vom fi un cuplu perfect casatorit si vom avea multi copii frumosi”, Adriana Babin, naista. 

„Nu m-am asteptat sa am asa emotii puternice. A fost un boom de emotii. Am si plans, recunosc. Demult nu am plans. Emotii foarte puternice, nu m-am asteptat sa o vad asa, pentru ca nu am vazut rochia pana astazi, pana a merge la ea”, Ion Rotaru, om de afaceri. 

Firava si gingasa, fata cu naiul a imbracat o rochie alba la cununie.

Pro TV are o noua prezentatoare! Daniela Andreev va prezenta stirile de la ora 17:00, iar munca in teren nu se amana. Cum a primit vestea: „Cand am ajuns acasa m-au coplesit emotiile si am inceput sa plang” - VIDEO

„Initial credeam ca voi avea o rochie simpla, o rochie de seara. Iar pentru nunta voi avea o rochie de mireasa in toata legea. Insa parintii mei au insistat mult sa port rochie de mireasa si la cununie. Rochia am gasit-o foarte usor, pe Facebook la un showroom de rochii de mirese din Chisinau. Am mers si am probat-o si am zis ca ea e”, Adriana Babin, naista. 

Tinerii insuratei inca nu au stabilit data nuntii. 

„Daca ne reuseste, speram sa facem la anul viitor nunta. Eu asa vreau. E prea devreme sa dam o data sigura. Noi vrem sa o facem vara, sa avem parte de timp frumos afara. Vedem cum gasim si cat de accesibile vor fi salile de nunti, muzicienii, etc.”, Adriana Babin, naista. 

Acum, tinerii se vor muta impreuna. 

„Probabil vom sta si la Chisinau, si la Orhei”, Ion Rotaru, om de afaceri. 

Ne-au marturisit ca isi doresc copii, insa… 

„Noi in primul rand vrem sa mergem in Bali, fara copii. Ei vor fi putin mai tarziu, dar nu mult, pentru ca vrem sa fim parinti tineri. Peste vreo 2-3 ani”, Adriana Babin, naista. 

„Imi place ca este foarte inteligenta si directa, nu spune vorbe negandite. Eu sunt la fel”, Ion Rotaru, om de afaceri. 

„Eu cred ca noi ne asemanam foarte mult, in special la caracter. Toate plusurile pe care le vede Ion in mine, le vad si eu in el. Exact la fel eu ador inteligenta lui, simtul umorului si faptul ca el tinde spre mai mult”, Adriana Babin, naista. 

„Pe o secunda am stat si mi-am adus aminte ca mai ieri si eu am fost asa. Sincer, suntem multumiti si il primim cu inima deschisa pe Ion. Asa eu am zis cand ei au intrat in ograda noastra, ca el va fi feciorul meu. Am doua fete si doi baieti. Sanatate, dragoste, intelegere si respect. Celelalte toate se fac pe parcursul vietii”, Ludmila Babin, mama Adrianei. 

Vedetele de la noi au facut furori de Halloween! De la Andreeea Bostanica si Natalia Gordienko, pana la Valeria Lungu - vezi cele mai spectaculoase look-uri care au fost purtate in acest an - FOTO/VIDEO

„In primul rand le dorim dragoste, viata indelungata impreuna, pana la adanci batranete. Sa se stimeze unul pe altul, sa se iubeasca, sa se rabde si sa aiba respectul celor din jur, sa fie o familie puternica, o familie stimata”, Adrian Babin, preot, tatal Adrianei. 

„Le urez sanatate, multa dragoste, stima reciproca si mult respect”, Iuvenalie Babin, fratele Adrianei. 

„Vreau sa fie fericita. Sa nu uite de unde a venit, pentru ca suntem o familie. Sa aiba multe vacante impreuna, multi copii sanatosi si frumosi”, Loredana Babin, sora Adrianei. 

„E cel mai important eveniment din viata unui om, sfanta taina a cununiei. Le dorim sa respecte ceea ce au auzit astazi din cartile citite de preot. Sa ne bucure cu dragostea lor, cu nepotei”, Elena Rotaru, mama mirelui. 

„Le dorim casa de piatra si mult noroc in viata. In rest, vor avea mereu sustinere de la noi. Suntem bucurosi ca sunt tineri, frumosi, entuziasmati si au multa dragoste”, Vladimir Rotaru, tatal mirelui, om de afaceri. 

Serile in familie sunt mai vesele atunci cand Adriana ii alinta pe cei dragi. 

„Noi am pus-o pe Adriana sa ne cante, ne place foarte mult, am fost si la concertele lor. Le dorim foarte mult succes impreuna, sa creasca impreuna cu multa dragoste si voie buna”, Irina Untila, sora mirelui. 

„Cea mai tare premiera din aceasta toamna!” Cornelia si Marcel Stefanet au lansat o noua melodie. Vezi cat de bine suna aceasta - VIDEO

„Adriana este vedeta la noi si noi ne mandrim mult cu ea. Ii dorim succese. Ne bucuram mult ca ne-au ales pe noi. Sotia mea este sora mirelui si el de mic a zis ca o sa ne ia de nasi”, Dumitru Veverita, nas. 

„Sa domine dragostea in familia lor. Sa se sustina si sa se inteleaga. Totul sa fie pe rand. Important sa fie sanatosi si sa ne aduca finuti frumosi”, Cristina Veverita, nasa. 

Articole din aceeasi categorie