09.12.2022
El este rocker, iar ea romanciera! Afla ce i-a unit pe interpretii romani Camelia Florescu si Bela Andrasi sa faca muzica impreuna deja de 3 ani - VIDEO

Invitati in studioul emisiunii O Seara Perfecta au fost interpretii Camelia Florescu si Bela Andrasi care au interpretat un colind.

Intrebati daca au intrat deja in febra sarbatorilor de iarna, scriitoarea si interpreta Camelia Florescu a raspuns: „Un pic. Inainte de a veni la Chisinau am avut un mic concediu, am fost prin cateva orase din Europa unde deja erau amenajate targurile de Craciun. Desi era final de noiembie cumva am simtit magia sarbatorilor.”

Camelia si Bela au venit la Chisinau pentru a sustine cateva concerte. „Am fost invitati datorita unui parteneriat cu organizatorii „Crizantemei de Aur” de la noi de la Targoviste si Filarmonica Serghei Lunchevici de aici din Chisinau la un concert care promoveaza romantele in general premiata la acest festival. Mai avem maine parte de un concert la Sala Radio.”, a spus scriitoarea.

Bela obisnuieste sa cante de obicei muzica rock, iar Camelia romante. La intrebarea „Ce v-a unit?”, Andrasi a raspuns: „De cand am inceput sa pun mana pe chitara am inceput sa iubesc rock-ul. Ne-a unit muzica. Eu fiind cu un concert la Cluj, ea era tot acolo invitata sa cante. Eu am pus ochii de ea si i-am zis ca as vrea sa colaboram. Eu creez muzica, ea face textele. Am avut foarte multe premii luate. Am scris la artisti mari din Romania si Republica Moldova.”

Visul ei a devenit realitate! Doina Danielean si-a cumparat un bolid de lux in valoare de peste 56 de mii de dolari. Vezi cum arata Mercedes GLE 2022 - VIDEO

Cei doi au recunoscut ca in Romania se asculta mai mult rock decat romante. „Rock-ul curge prin vene, se simte fiecare vibratie, dar romanta alina sufletul.”, a spus compozitorul si interpretul Bela Andrasi.

Camelia a lansat mai multe opere literare de-a lungul carierei sale, iar una dintre ele se numeste „Nu-s fata ca oricare”. „Aceasta carte pleaca de fapt de la titlul unui cantec. Cartea marcheaza ca fiecare suntem speciali in felul nostru.”, a mentionat artista.

Momentul cand Meghan Markle face misto de protocolul regal. Ce poate sa spuna despre prima intalnire cu Regina

De asemenea astazi are loc lansarea unei noi carti scrise de Florescu.

Articole din aceeasi categorie