11.04.2022
Versurile pieselor lor au crescut generatii si au ramas in inima tuturor! Ce face astazi trupa Protect si ce surprize mari pregatesc pentru public: „Avem in proiect ceva frumos si noi lucram mult...” - VIDEO

Angelica si Victor, membrii trupei Protect au facut o calatorie in timp si au cantat in platoul emisiunii O Seara Perfecta piesa care si azi mai sta pe buzele mai multor generatii - Intoarce-te la mine.

Melodia Intoarce-te la mine este si astazi cartea de vizita a trupei Protect.

„Cand exista o formatie e foarte greu sa mentii acea relatie. Deja doua persoane este mult pentru ca caracterele sunt diferite. Au fost si la noi bineinteles niste dezechilibruri, dar pana la urma suntem persoane inteligente si mature.”, considera Angelica. 

Rihanna, cel mai socant look de pana acum: pare ca si-a uitat hainele acasa si a iesit in pijama la cina

Femeia si acum isi aminteste ca 22 de ani in urma cand a lansat melodia nu era pregatita pentru un asemenea succes si detesta sa fie recunoscuta pe strada, motiv pentru care cel mai frecvent purta chipiuri.

Cei doi spun ca pregatesc marti surprize in viitorul apropiat: „Vrem sa demonstram publicului ca noi nu am uitat. Avem in proiect ceva frumos si noi lucram mult. Acum s-au schimbat un pic tendintele si trebuie sa ne gandim foarte bine la orice.” , au adaugat ei.

E primavara despartirilor! Renato Usatii si Nina Cretu si-au spus adio dupa mai multe luni de relatie. Internautii au venit cu o prima reactie la separarea cuplului: „De parca nu ne-a ajuns razboiul, acum si asta” - FOTO

Trupa povesteste ca situatia pandemica, dar si razboiul le-au dat si lor planurile peste cap, dar totusi au incercat sa faca fata si sa se implice activ in activitati de voluntariat.

La moment, Angelica face doctoratul in muzica. Aceasta urmeaza sa aiba un concert, care se  va desfasura pe 19 aprilie 2022 si care va reprezenta examenul sau final.

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie