23.09.2022
Au fost reluate filmarile serialului „The Crown”, care au fost amanate din cauza decesului Reginei Elisabeta a II-a - FOTO

S-a dovedit ca filmarile serialului „The Crown”, despre familia regala, au fost suspendate doar pentru o zi din cauza inmormantarii Reginei Elisabeta a II-a. Acum filmarile s-au reluat, in Spania. Despre acest lucru relateaza editia Daily Mail. 

Acum, in Palma de Mallorca au loc filmarile celui de-al saselea si totodata a ultimului sezon al serialului. In acest sezon se va filma moartea Printesei Diana, care a avut loc la Paris. 

„Era furios”! Afla de ce printul Harry a refuzat sa ia cina cu tatal si fratele sau

Judecand dupa rochia rosie in care a aparut pe platoul de filmare Elizabeth Debicki, acum sunt filmate evenimentele din 1997. Atunci, Printesa Diana a vizitat orasul Sarajevo. 

Fara indoiala, echipa de productie a serialului „The Crown” respecta un program strict de filmare, pentru a se asigura ca ultimul sezon va fi lansat pe Netflix la timp.

Modelul Christie Brinkley, in varsta de 68 de ani, a dezvaluit care este secretul tineretii vesnice: „Ceea ce faci in fiecare zi determina cat de sanatos si de energic vei fi in viitor” - FOTO

Se cunoaste ca in cel de-al saselea sezon rolul Elisabetei a II-a va fi jucat de catre actrita britanica Imelda Staunton, vedeta din „Harry Potter”. Rufus Kampa, in varsta de 16 ani, a primit rolul Printului William, iar cine va juca rolul Printului Harry inca nu se cunoaste.

Scena mortii tragice a Printesei Diana la Paris in august 1997 a fost programata sa fie filmata vinerea urmatoare la Barcelona, ​​​​Spania. Insa, SER Catalunya a anuntat ca scenele dedicate mortii Printesei Diana din august 1997 vor fi filmate ulterior, din respect pentru Regina si familia ei. 

Casele dintr-unul dintre cartierele Barcelonei au fost deja redecorate, pentru ca acestea sa se asemene cu Parisul de atunci si, de asemenea, au fost instalate si semne rutiere franceze. 

Unul dintre creatorii serialului, Stephen Daldry, a spus anterior ca filmarile vor fi, cel mai probabil, oprite, in semn de respect pentru Regina. „Este o figura globala si asta este ceea ce trebuie sa facem”, a spus el. Insa, dupa cum puteti vedea, echipa de filmare a luat doar o pauza de o zi. 

A jucat la dublu! Camila Morrone tuna si fulgera dupa ce a aflat ca Leonardo DiCaprio a inceput o relatie cu Gigi Hadid cand era cu ea: "Se simte tradata"

De asemenea, vor fi filmate si scene in care vom vedea cum Printul William face cunostinta cu Kate Middleton. Ed McVey il va juca pe printul Willian, iar Meg Bellamy o va juca pe Kate. 

Articole din aceeasi categorie