23.09.2022
A jucat la dublu! Camila Morrone tuna si fulgera dupa ce a aflat ca Leonardo DiCaprio a inceput o relatie cu Gigi Hadid cand era cu ea: "Se simte tradata"

Leonardo DiCaprio si Camila Morrone s-au despartit in august, iar actorul a mers imediat mai departe si a inceput o relatie cu Gigi Hadid. Acum, sentimentele lui Morrone ies la iveala.

„Camila a fost luata prin surprindere cand a aflat ca Leo si Gigi sunt impreuna”, spune o  persoana din interior. „Se simte tradata”.

Gigi, care are 27 de ani si un copil, si DiCaprio s-au apropiat la inceputul acestei veri, cand au fost vazuti la deschiderea unui club de noapte din New York. Pe atunci, starul era inca intr-o relatie cu Morrone.

„Camila si Leo faceau in mod constant pauze pentru a „intelege lucrurile”, dar in mintea ei nu se desparteau”, spune o sursa.

Charlize Theron a recunoscut pentru prima data de ce nu vrea sa se intoarca in cinematografie: „Nimic nu se compara cu asta”

Exista zvonuri ca Hadid si DiCaprio au inceput sa se vada cand starul era inca cu Morrone. „Gigi si Camila au o multime de prieteni comuni, iar acestia sunt de partea Camilei”. Ambele femei din viata lui Leo sunt prietene cu  Kendal Jenner si Hailey Bieber.

 Hadid si DiCaprio au fost vazuti impreuna la petrecerile de la New York Fashion Week. „Gigi a ajuns la Casa Cipriani, iar dupa un timp a facut-o si Leo. Le place sa mearga acolo pentru ca pot petrece momente in privat si nu isi fac griji ca li se fac poze sau ca oamenii ii observa. Se distreaza impreuna si Leo este foarte atras de Gigi".

Seamana ca doua picaturi de apa! Imagini rare cu Gabriella Damir Burlaca si mama sa: „Wow, ce tanara” - FOTO

In mod clar, starul din Wolf of Wall Street nu se mai gandeste la fosta sa iubita. „Gigi si Leo au petrecut mult timp impreuna si sunt interesati unul de celalalt. Lucrurile merg bine intre ei si amandoi sunt fericiti".

Articole din aceeasi categorie