23.09.2022
Modelul Christie Brinkley, in varsta de 68 de ani, a dezvaluit care este secretul tineretii vesnice: „Ceea ce faci in fiecare zi determina cat de sanatos si de energic vei fi in viitor” - FOTO

Modelul Christie Brinkley, care la 68 de ani pare mult mai tanara decat alte femei de varsta sa. Aceasta a povestit care este secretul tineretii sale. Despre acest lucru relateaza editia Daily Mail. 

Femeia a spus ca este vegetariana de peste 13 ani si tine de multi ani o dieta bogata in fructe si legume.

„Ceea ce faci in fiecare zi determina cat de sanatos si de energic vei fi in viitor. Dormi suficient, urmeaza o dieta „curcubeu”, evita deshidratarea, protejeaza-ti pielea si ai grija de ea 24 de ore pe zi”, a spus modelul. 

A jucat la dublu! Camila Morrone tuna si fulgera dupa ce a aflat ca Leonardo DiCaprio a inceput o relatie cu Gigi Hadid cand era cu ea: "Se simte tradata"

Potrivit modelului, secretul tineretii sale consta din patru etape principale: somn, dieta, hidratare si protectia pielii. 

Iar dieta „curcubeu” consta din faptul ca trebuie sa consumi legume si fructe de diferite culori ale curcubeului. Brinkley a mentionat ca micul sau dejun consta din ovaz crud cu fructe de padure si nuci.

„La pranz eu mananc multa verdeata, fac salata, adaug proteine, precum ar fi fasole sau nuci”, a recunoscut ea si a remarcat ca cina sa nu este diferita de pranz, insa uneori ea adauga la legume paste, fasole, orez sau quinoa. 

Afla cine este Joel Rich, noua iubita a actorului Johnny Depp

Brinkley a adaugat ca foloseste zilnic crema de protectie solara si produse cosmetice anti-imbatranire. 

„Imi place sa stiu ca pielea mea este protejata de soare si ca produsele cosmetice pe care le utilizez contin ingrediente active puternice care functioneaza pentru pielea mea si imi ofera rezultate bune”, a spus Brinkley, afirmand ca ea i-a invatat si pe copiii sai sa se alimenteze adecvat si sa aiba grija de sanatatea lor. 

Ea a recunoscut ca si-a injectat o data botox, insa nu i-a placut rezultatul. 

Brad Pitt si-a lansat propria afacere cu produse de ingrijire a pielii, inspirat de fosta iubita Gwyneth Paltrow. Top 5 secrete de frumusete de la starul american - VIDEO

„Eu nu-mi injectez botox, pentru ca mie imi place sa-mi simt fata, sa o pot misca si sa imi simt muschii faciali. O data eu mi-am injectat botox, insa a fost o experienta nu prea buna si am decis sa nu o mai repet”, a spus modelul. 

„Eu imbatranesc natural. Si imi place ca astazi noi putem alege cum am vrea sa imbatranim”, a spus Brinkley. 

Articole din aceeasi categorie