23.09.2022
„Era furios”! Afla de ce printul Harry a refuzat sa ia cina cu tatal si fratele sau

Pe data de 8 septembrie, in ziua mortii Reginei Elisabeta a II-a, a izbucnit un scandal in familia regala.

Dupa ce a aflat despre tragicul eveniment, Printul Harry urma sa vina la Balmoral cu Meghan Markle. Cu toate acestea, Carol al III-lea a fost impotriva acestui lucru.

Ducele de Sussex a incercat sa-si convinga tatal sa-i permita lui Meghan sa participe la ceremonia de ramas bun a reginei, insa nu i-a reusit deodata acest lucru. Din aceasta cauza, cei doi au ratat zborul special care i-a dus pe William, Andrew si Edward in Scotia. Harry a trebuit sa-si caute propriul avion.

Valentina Nafornita - plimbare romantica alaturi de iubitul sau, Cristian Spataru. Vezi ce destinatie au ales indragostitii pentru a petrece timpul impreuna - FOTO/VIDEO

Ca razbunare Harry a decis sa nu fie prezent la cina pe care urma sa o ia cu regele Carol al III-lea, printul William si Camilla Parker-Bowles.

„Charles l-a invitat pe Harry sa ia masa cu el in timp ce era in Scotia, dar Harry era atat de furios incat a refuzat sa stea la o masa cu tatal si fratele sau. A fost o insulta groaznica. Si a parasit Balmoral cu prima ocazie pentru a lua un avion inapoi la Londra”, a declarat o sursa apropiata familiei regale, pentru revista The Sun.

Dupa cununie, a urmat o nunta cu fast! Pepe, Orchestra Lautarii si Lupii lui Calancea au creat o atmosfera de vis la eveniment. Vezi imagini exclusive de la nunta celor doi - VIDEO

Articole din aceeasi categorie