17.01.2023
Au decis sa locuiasca separat? Daniela Costetchi s-a mutat intr-o casa noua, fara sotul sau: „A fost o decizie de comun acord...” - VIDEO

Daniela Costetchi, in varsta de 25 de ani, cunoscuta in mediul online datorita poeziilor sale, a aparut recent pe pagina sa de Instagram cu un anunt trist. Vezi mai jos despre ce este vorba. 

„Buna ziua. Simt ca v-am ramas datoare cu o informatie”, si-a inceput monologul Daniela. 

Potrivit tinerei, aceste Stories-uri ea le-a facut din noul sau living, din noua sa chirie, unde s-a mutat acum o saptamana de una singura. 

O zi de nastere diferita! Vezi cum si-a sarbatorit bloggerita Tatiana Tattocika aniversarea: „A fost atat de bine ca nu vroiam sa plec acasa” - VIDEO

„A fost o decizie de comun acord, foarte diferita de data trecuta. Data trecuta a fost pe emotii, pe impulsivitate. Acum a fost o decizie gandita, nu ne-am certat, nu s-a intamplat nimic grav. Pur si simplu am decis ca asa va fi mai bine pentru amandoi”, a spus tanara bloggerita. 

Daniela a mentionat ca de aceasta data ea a fost cea care s-a mutat, pentru ca a simtit ca are nevoie de un spatiu nou. 

Motivul separarii tanara nu l-a spus. Insa, aceasta a afirmat ca: „Cat am fost despartiti atunci, cand s-a mutat Catalin, s-a intamplat ceva. Unul dintre motive: nu am reusit sa trec peste situatia respectiva. Mintalul meu a acceptat, insa in suflet nu s-a rezolvat”. 

De asemenea, bloggerita a spus ca acum ei si-au dat spatiu unul celuilalt pentru a se dezvolta in primul rand pe plan personal. 

Si-au strans lucrurile intr-o suflare si, chiar inainte de Revelion au revenit in Moldova! Afla de ce Marianna Petrenko a decis sa paraseasca SUA impreuna cu sotul si copiii lor - VIDEO

Ce tine de fiica lor, Leila, micuta s-a acomodat imediat in noul apartament al Danielei. „Cu Leila este totul bine. Stim care si ce responsabilitati are. Petrecem timpul cu ea. De data asta este bine, eu sunt bine”. 

Daniela si Catalin s-au despartit si in vara anului 2022. Atunci, bloggerita a aparut pe retelele sociale in lacrimi, cu un mesaj emotionant. „Ne-am separat. Imi vine greu sa gasesc cuvintele potrivite pentru a scrie aceasta postare. Nu am poezii sau texte de Adio prin care sa va prezint situatia. Nu-i o decizie luata de azi sau de ieri. E o decizie mestecata de un an de zile. Relatia dintre noi a devenit bipolara si nu ne mai face bine. Nu ne mai umplem cu energie, mai des ne stoarcem unul pe celalalt. S-a ajuns aici treptat, din mai multe motive pe care nu le voi enumera. Le vom tine pentru noi. Poate voi povesti totul intr-o carte in viitor, si de acolo veti afla povestea. Dupa multe ore de terapie oricum s-a ajuns aici”. 

Peste ceva timp de la despartire, acestia s-au reunit. In luna iunie, tanara a fost ceruta in casatorie de catre Catalin intr-un loc pitoresc.„La momentul de fata acest inel inseamna o a doua sansa pentru noi”, a spus atunci Daniela. 

Mariana Mindru - lipsita de inhibitii! Bloggerita a pozat in costum de baie in zapada: „Viata este atat de scurta...” - VIDEO

Daniela Costetchi este o bloggerita din Moldova ce a devenit cunoscuta pe retelele de socializare datorita poeziilor sale. Este casatorita cu Catalin Soare si impreuna au o fiica, Leila.

Articole din aceeasi categorie