17.01.2023
Mariana Mindru - lipsita de inhibitii! Bloggerita a pozat in costum de baie in zapada: „Viata este atat de scurta...” - VIDEO

Este mereu zambitoare, pozitiva si nastrusnica. Bloggerita din Republica Moldova, Mariana Mindru este cunoscuta in special pentru ideile sale originale pentru fotografii si filmulete. Pe retelele sociale, tanara apare adesea in tinute extravagante si nu se sfieste sa fie mai „neobisnuita” decat ceilalti. 

In prezent, Mariana Mindru este in vacanta in Austria, unde a mers impreuna cu logodnicul sau. 

Si, chiar daca este in calatorie, Mariana nu uita de abonatii sai. Aceasta publica zilnic o multime de imagini si filmuletele din locurile pe care le viziteaza si le impartaseste urmaritorilor sai toate privelistele minunate de care are parte. 

Dupa sarbatori - la sala! Laurentia Coptilet si reporterul PRO TV Iulia Deliu, provocate de antrenorul Nikita Iarmolenco. Vezi cine a castigat in acest challenge: „Aveti perspective bune” - VIDEO

Asadar, recent, bloggerita a publicat un videoclip in care o vedem imbracata intr-un costum de baie intr-o nuanta galbena aprinsa. Inafara de acest costum de baie, tanara nu mai avea nimic pe ea, decat o pereche de cizme. Imprejurul sau era multa zapada, iar vantul, dupa cum putem observa din videoclip, era destul de puternic. 

Aceasta si-a insotit publicatia cu un text motivational.

„Crede in tine! Pot spune cu siguranta ca in viata mea s-au intamplat multe lucruri rele, insa eu mereu am incercat sa privesc lucrurile pozitiv si mereu am considerat ca ceea ce mi se intampla este o experienta de nepretuit. Niciodata nu m-as fi gandit ca in doar trei ani, o multime de lucruri la care am visat se vor realiza. Cand alaturi este persoana potrivita, totul se primeste. Nu pierde timpul - viata este atat de scurta. Traieste asa cum iti doresti. Nu vei mai avea o alta viata - o ai doar pe aceasta”, a scris Mariana Mindru.

Cu toate acestea, videoclipul respectiv nu este unica sa publicatie de asa gen. Tot in Austria fiind, bloggerita a publicat o serie de imagini in care o vedem intr-un body translucid si o pereche de pantofi stiletto. Aceasta si-a completat look-ul sau curajos cu un ruj rosu. 

Au avut parte de un an plin de realizari frumoase! Cum si-au petrecut Cornelia si Marcel Stefanet sarbatorile de iarna, dar si ce asteptari au de la 2023: „De cand este Alexandra in viata noastra, este primul an in care nu cantam” - VIDEO

Mariana Mindru este o bloggerita cunoscuta din Republica Moldova. Aceasta are peste 38 de mii de urmaritori pe Instagram si aproape 14 mii de urmaritori pe TikTok.

Familia Mariannei Petrenko - reuniune frumoasa pentru o sedinta foto! Fotografa i-a facut o surpriza extraordinara tatalui sau chiar de ziua lui de nastere: „Asteptam uratori si a fost ceva incredibil pentru mine cand i-am vazut” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie