17.01.2023
O zi de nastere diferita! Vezi cum a sarbatorit bloggerita Tatiana Tattocika: „A fost atat de bine ca nu vroiam sa plec acasa” - VIDEO

Recent, la 15 ianuarie, bloggerita din Republica Moldova, Tatiana Tattocika si-a sarbatorit ziua de nastere. Aceasta a implinit 33 de ani.

In acest an, Tatiana a decis sa-si sarbatoreasca ziua de nastere altfel. Intr-o rochie deosebit de stilata, bloggerita si-a intalnit cele 16 invitate intr-o zona SPA, unde a fost rasfatata cu flori, cadouri si cuvinte frumoase de felicitare. 

„Dupa atatea sarbatori si petreceri nu stiam unde sa-mi fac ziua de nastere ca sa fie grozav. Astfel, mi-a venit ideea de a ma vedea cu fetele la cel mai bun SPA din oras”, a mentionat Tatiana intr-un Story. 

Dupa sarbatori - la sala! Laurentia Coptilet si reporterul PRO TV Iulia Deliu, provocate de antrenorul Nikita Iarmolenco. Vezi cine a castigat in acest challenge: „Aveti perspective bune” - VIDEO

 Toate gustarile din cadrul evenimentului au fost selectate special dupa preferintele alimentare ale Tatianei.

„Toti aveau cu ce se ocupa, cineva a fost la sauna, altcineva la bazin sau in camera cu sare, jacuzzi si asa mai departe”, a relatat in alt Story bloggerita. 

Ce reactie au avut copiii Mariannei Petrenko si ai lui Sebastian Zavadski cand si-au vazut tatal in unul dintre cele mai populare seriale de la Netflix - VIDEO

Invitatele sale au ramas placut surprinse de ingeniozitatea ei.

„Tattocika, ca intotdeauna cu idei neobisnuite. Pentru asta o ador”, a scris pe Instagram una din invitate.

„A fost atat de bine ca nu vroiam sa plec acasa. Timpul a trecut atat de repede”, a mentionat Tatiana in ultimele Story de pe Instagram din acea zi.

Au avut parte de un an plin de realizari frumoase! Cum si-au petrecut Cornelia si Marcel Stefanet sarbatorile de iarna, dar si ce asteptari au de la 2023: „De cand este Alexandra in viata noastra, este primul an in care nu cantam” - VIDEO

Bloggerita Tatiana Tattocika are o comunitate de 129 de mii de urmaritori pe Instagram si 141 mii de urmaritori pe YouTube. Femeia impartaseste sfaturi de frumusete, retete culinare si parenting.

Articole din aceeasi categorie