17.01.2023
Si-au strans lucrurile intr-o suflare si, chiar inainte de Revelion au revenit in Moldova! Afla de ce Marianna Petrenko a decis sa paraseasca SUA impreuna cu sotul si copiii lor - VIDEO

In cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost invitata intreaga familie Petrenko-Zavadski. Acestia au discutat cu gazda emisiunii despre principalul motiv pentru care au revenit in Republica Moldova. 

In prezent, familia Petrenko-Zavadski revine in Moldova doar de sarbatori. Cu toate acestea, imediat dupa emisiune, acestia au plecat inapoi in SUA, unde deja s-au adaptat si se bucura de realizari frumoase. 

De aceasta data, ei au revenit in Moldova spontan, pentru ca face o vizita surpriza tatalui Mariannei, chiar de ziua lui de nastere. Acesta a implinit 70 de ani. 

„Tatal a fost pur si simplu uimit. A ramas fara cuvinte. Noi am intrat zgomotos, cu tot felul de ochelari, confetti pe noi. Am intrat deghizati ca de Revelion. Lui nu-i venea sa creada ca suntem noi. A ramas masca, nici nu clipea si nici nu se misca cateva secunde”, Marianna Petrenko, fotografa. 

Dupa sarbatori - la sala! Laurentia Coptilet si reporterul PRO TV Iulia Deliu, provocate de antrenorul Nikita Iarmolenco. Vezi cine a castigat in acest challenge: „Aveti perspective bune” - VIDEO

Marianna a mentionat ca Revelionul l-au petrecut acasa la Cahul, alaturi de parinti. De asemenea, acestia au mai avut de rezolvat cateva probleme la Chisinau, cum ar fi perfectarea actelor, dar si vizitele la medici.

„Am facut pelerinaje pe la doctori, pentru ca ai nostri sunt cei mai buni”, a spus Marianna. 

Pe langa toate beneficiile care-i sunt oferite de SUA, Sebastian ne-a marturisit ca ii este dor de oamenii de aici dar si de bucatele gustoase.

„Ne este dor de ceea de ce nu avem parte in Atlanta: sa iesi in oras, sa mai stai intr-un local, sa mai vezi lume cunoscuta. E foarte placut cand te primbli prin oras si intalnesti oameni cunoscuti. Asta este imposibil acolo unde suntem noi. Si nici localuri cu mancare buna acolo nu este. Asta este ceea ce ne lipseste”, a adaugat Sebastian Zavadski.

Cand a atins un apogeu in cariera sa din Moldova, Marianna a inteles ca isi doreste mai mult de cat are, vrea sa se afirme pe un plan international, dar si sa le ofere un start bun copiilor sai, care acum fac scoala de actorie in Atlanta.

„In principiu am atins un succes si in familie, si in cariera. Dar, la un moment dat, mi-am dat seama ca vreau mai mult, ca am un potential mai desavarsit si vreau sa-l descopar. Vreau sa dau tot ce e mai bun din mine. Dar si copiii, desigur. Fiind o mama dedicata, am vrut sa le ofer un start mai cu succes, dar sa ma afirm si eu”, a afirmat Marianna Petrenko. 

Au avut parte de un an plin de realizari frumoase! Cum si-au petrecut Cornelia si Marcel Stefanet sarbatorile de iarna, dar si ce asteptari au de la 2023: „De cand este Alexandra in viata noastra, este primul an in care nu cantam” - VIDEO

„In primul rand, noi am ajuns in SUA si in cateva luni a inceput pandemia. Un pic ne-am blocat si toate ideile pe care le aveam s-au stopat. Am palpat putin, sa vedem cum e terenul, insa nu am avut oferte, nu am avut nimic. Intr-un fel, am intrat in rutina si putin ne-am abatut de la ideea principala. Pe urma, cumva de la sine a sarit iepurile si am inceput eu”, a spus Sebastian Zavadski.

Un inceput actoricesc pentru Sebastian a fost filmarea in unul din cele mai populare seriale Netflix - „Stranger Things”.

„Practic toate filmarile au avut loc in metropola Atlantei. Doar cateva scene au fost filmate in alte state”, a mai adaugat Sebastian. 

Oferta de a se filma in sezonul patru, a aparut direct dupa ce au terminat sa vezioneze cu familia cele trei sezoane deja existente.

„Noi am urmarit sa vizionam trei sezoane, le-am urmarit foarte rapid. Si, in trei luni, el deja a primit aceasta oferta. Copiii au fost foarte uimiti. Am vrut sa le filmam reactia lor, insa nu am avut acele conditii ca sa facem acest lucru. Am ajuns doar la o secventa in care tatal s-a filmat”, a spus Marianna.

„Eu am fost paralizat, nu-mi venea sa cred ca tatal meu s-a filmat intr-un serial atat de popular. Reactia mea a fost incredibila”, a marturisit Sebastian Jr. Zavadski. 

Marianna la fel s-a filmat intr-un film de tip dramatic, alaturi de actorul Zach Galifianakis.

Copiii lor, de asemenea, urmeaza cursuri de actorie. „Am mers la scoala unde mereu am invatat ceva nou. Am invatat cum sa aratam emotiile, diferite chestii si elemente din actorie. Ne-au aratat cateva chestii de baza”, spune Sebastian Jr. Zavadski.

Mariana Mindru - lipsita de inhibitii! Bloggerita a pozat in costum de baie in zapada: „Viata este atat de scurta...” - VIDEO

Acum insa mama familiei vrea sa-si deschida propriul studiou foto in SUA.

„Initial, cand ne-am pornit in America, eu am zis ca voi renunta la cariera mea si voi face cariera in managementul actoricesc. Voi deveni agentul lor, ii voi duce la filmari, la scoala de actorie, activitati extrascolare. Insa, pandemia ne-a cam taiat aripile, am stat acasa doi ani de zile, le faceam mancare si ii vegheam. Acum insa am zis ca nu trebuie sa ma neglijesc. M-am gandit sa lucrez in calitate de stilist fotograf. Am simtit ca vreau sa fac ceva pentru mine. Eu niciodata nu am avut concediu de maternitate, eu fiind insarcinata, cu copilul pe care il alaptam, mergeam la lucru. Eu primeam satisfactie muncind. Eu nu am avut bona. Am nu am avut nicio zi de depresie, eu mereu eram ocupata. Mereu lucram, si acasa, si la sedinte. Lumea zicea ca eu nu obosesc. Eu nu simteam asta, pentru ca nu aveam timp. Acum, eu m-am calmat, m-am odihnit si am inteles ca nu este aceeasi, pierd placerea de la viata”, a concluzionat Marianna Petrenko.

Articole din aceeasi categorie