23.04.2022
Au adus oamenilor sarbatoare in casa si in suflet! Svetlana Sainsus si Gabriel Nebunu au dat inca o data dovada ca au un suflet mare: „Mergem acasa si plangem impreuna cu Gabriel, pentru ca viata este foarte nedreapta” - FOTO/VIDEO

In Vinerea neagra, Svetlana Sainsus, impreuna cu Gabriel Nebunu, au mers la mai multi batrani din comuna Gangura, pentru a le oferi produse alimentare, un cos plin cu delicii pentru Paste si mult zambet in suflet si pe chip. 

„Asa sunt de fericit cand se poate de facut un bine. Desigur, cu ajutorul Svetlanei. Acum macar putina fericire oamenilor care sufera”, a mentionat Gabriel. 

Gabriel si Svetlana au mers in comuna Gangura, satul Homuteanovca. 

Cu o lada plina de bunatati, cei doi au pornit sa cutreiere satul. 

Tatiana Heghea - imagine inedita cu burtica sa! Vezi cum a aparut interpreta pe Instagram: „Binecuvantata” - FOTO

Au stat de vorba cu batranii, i-au ascultat si i-au incurajat. „Saracii oameni”, a scris Svetlana Sainsus.

Printre toti oamenii la care au fost, Gabriel si Svetlana au mers si la un om mai special. Este vorba despre unicul veteran de razboi din tot satul. „Sa aveti un Paste fericit, alaturi de nepoata dumneavoastra. Sa va calce pragul casei cati mai multi oameni”, i-a dorit Gabriel batranului. 

Nepoata veteranului a ramas foarte incantata sa-l vada pe Gabriel, deoarece este o fana a lui. „Asa imi place cum cantati, cum vorbiti. Eu daca aud o piesa, deodata fug si o ascult atent”, a spus femeia. 

De Pasti va gati atat carne cat si peste. Afla ce sfat ofera chef-ul Petru Chicu pentru a avea o masa reusita de sarbatoare: „Eu sunt nebunul ala care vrea sa schimbe stereotipurile...” - VIDEO

Gabriel nu a putut sa nu ii cante o piesa doamnei. El a ales sa interpreteze o rugaciune foarte frumoasa. „Aceasta rugaciune, doamna Nina o asculta mereu...”, a scris Svetlana Sainsus. 

I-a facut sa planga si, in acelasi timp, sa le rada sufletul de bucurie. „Dureros...”, scrie Svetlana.

„Nu are Instagram atata loc in Story, cate momente am eu sa va arat. Mergem acasa si bocim impreuna cu Gabriel, pentru ca viata este foarte nedreapta”, a mentionat Svetlana Sainsus. 

Ai tinut post si astepti cu nerabdare bucatele delicioase de la Pasti? Nutritionista Corina Dascalu te avertizeaza ca alimentatia corecta este mai importanta si iti recomanda cateva sfaturi utile pentru o trecere mai usoara - VIDEO

Ce zi nebuna am avut astazi. Daca tot a fost Vinerea neagra din punct de vedere a credintei, cand Isus Hristos s-a rastignit, am zis si noi cu Svetlana sa mergem la niste oameni. Sunt atat de necajiti de soarta. Daca sincer, parca am primit cateva palme peste fata, ca sa imi revin la viata, pentru ca uneori noua ni se pare ca totul este greu, vrem sa dam mainile jos, insa cand te duci si vezi oameni care traiesc intr-o saracie, sunt bolnavi, iti revii la viata. Asta ni s-a intamplat noua astazi, ne-am revenit la viata. Trebuie sa-i multumim Domnului pentru ceea ce avem”, a spus Gabriel Nebunu in Insta Story.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie