23.04.2022
Tatiana Heghea - imagine inedita cu burtica sa! Vezi cum a aparut interpreta pe Instagram: „Binecuvantata” - FOTO

Recent, interpreta Tatiana Heghea a mers in vacanta in Dubai, unde a filmat videoclipul in care a anuntat noutatea cea mare - ca este insarcinata. Acum, artista a postat o noua fotografie, in care isi etaleaza burtica. 

Tatiana a pozat pe plaja, intr-un costum de baie inchis, de culoare albastru. Ca accesorii, artista a optat pentru o pereche de ochelari si o palarie mare. 

In imagine putem observa cu usurinta ca burtica sa este deja mare si ca artista radiaza de fericire.

„As putea sa va aduc 10 avantaje de a avea o fetita. As putea sa va aduc 10 avantaje cand dai viata unui baietel. Si as putea sa va aduc mii de argumente si un numar nemarginit de avantaje de a avea un copil. Binecuvantata”, a scris interpreta langa fotografie. 

A trecut prin greutati, dar a meritat! Bloggerita Daniela Cheltuitor a povestit despre experienta nasterii prin cezariana, a lacrimilor de fericire si a momentelor pe care niciodata nu le va uita: „Faceti cunostinta cu Eva...” - FOTO

Urmaritorii sai au comentat entuziasti: „Dupa cata dragoste, empatie, emotii pozitive, lumina sufleteasca emanati intreaga voastra familie - eu as gasi un infinit de argumente pentru care Va binecuvantat Domnul cu inca un copilas!”, „Esti o norocoasa, o puternica, ai fost aleasa de Domnu sa mai cresti un copil”, „Felicitari”, „Tare ma bucur pentru familia voastra”. 

Tatiana Heghea este o artista din Republica Moldova. Din repertoriul ei muzical fac parte piese precum: „Pui-de om”, „Prima invatatoare”, „Vara asta”. Artista este casatorita cu Eugen Rabei si au doi copii Regina-Raluca si Arthur-Elisey.

„Trebuia sa fie primavara lui Dorin”. La un an dupa plecarea in nefiinta a sotului sau, Luciana Spinu povesteste ca viata sa are un alt curs: „Fac epilare, sunt cosmetolog, cant si fac parte dintr-o asociatie de femei...” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie