27.04.2023
Asemanare izbitoare dintre Nicolina Bucataru si Ariana Grande! Vezi cum si-a surprins fanii frumoasa bloggerita - FOTO

Nicolina Bucataru a publicat pe pagina sa de Instagram mai multe poze de la o sedinta foto de senzatie, unde a recunoscut ca a fost inspirata de Ariana Grande.

De curand, Nicolina Bucataru, a avut parte de o sedinta foto exceptionala, aceasta a ales sa apara intr-o bucatarie, imbracata intr-o rochie neagra Moschino. Iar in descrierea pozei aceasta a scris ca:„Taci din gura ma suna mama!”

Vrei sa faci shopping rational? Nathaniel Kowalsky iti spune de ce reguli trebuie sa tii cont: „Intodeauna intocmeste lista cu...” - VIDEO
Iar pe blatul din bucatarie avea faina,  aluat si cateva capsune. Nicolina era plina de faina pe maini si fata, iar in maini tinea o capsuna din care a muscat. Aceasta a optat pentru o coada de cal in varful capului si pentru un machiaj care ii accentua ochii.

Nicolina a fost asemanata cu Ariana Grande, intr-un comentariu cineva i-a scris ca:„Am crezut ca e Ariana Grande!”,unde Nicolina a raspuns ca: „De acolo m-am inspirat”

„Eu am trecut pe langa masa unde era Vasile si el nu s-a intors sa vada cine e”! Tany Vander a povestit cum a facut cunostinta cu sotul ei - VIDEO

Internautii au venit cu mai multe mesaje in sectiunea comentarii:„Dar mami stie ce faci tu aici?”, „Bombocika”, „Perfectiune”, „Cea mai sexy”, „Ce frumos!”.

Nicolina Bucataru este o bloggerita din Republica Moldova. Are o comunitate de peste 80 mii de urmaritori pe Instagram. A devenit cunoscuta datorita relatiei pe care a avut-o acum cativa ani cu interpretul Mark Stam.

Angelina Jolie - prima aparitie in public dupa o perioada lunga de timp! Vezi ce tinuta neobisnuita a purtat vedeta, la Casa Alba - FOTO

Articole din aceeasi categorie