27.04.2023
Vrei sa faci shopping rational? Nathaniel Kowalsky iti spune de ce reguli trebuie sa tii cont: „Intodeauna intocmeste lista cu...” - VIDEO

Nathaniel Kowalsky este foarte activ pe pagina sa de Instagram, unde impartaseste cu urmaritorii sai cu cele mai fresh noutati din lumea modei, sau ofera sfaturi utile si practice. De aceasta data, stilistul a spus un top de cinci reguli pe care trebuie sa le respecti cand mergi la shopping, pentru a economisi si a profita de calitate.

„Intodeauna intocmeste lista cu ce ai nevoie sa cumperi, analizeaza garderoba ta inainte de shopping si cumpara doar ceea de ce ai nevoie. Urmareste reducerile si cumpara atunci cand prinzi oferte speciale, cunoscand cum se formeaza pretul unei haine si care este adaosul comercial, mai ales la branduri de lux, cel mai avantajos este sa cumperi la reduceri.”, a inceput stilistul si a mai adaugat: „Organizeaza din timp traseul pentru shopping, intocmeste lista cu locatiile la care vei merge la cumparaturi si viziteaza-le pe rand dupa accesibilitate. Atunci cand cumparati o piesa vestimentara, ganditi-va foarte bine cu ce o veti asorta, daca aveti minim patru outfituri formate, atunci e o achizitie buna.”

Premiera muzicala! Vezi cum suna refrenul piesei „Ce-am facut cu viata mea”, interpretat de Magnat - VIDEO
Nathaniel a spus ca alegerea corecta a stofelor ne poate salva de la cheltuieli in plus: „Intodeauna citeste eticheta de pe haine despre compozitia stofei, opteaza pentru stofe naturale.”

Doina Danielean - de un an mama de fetita! Vezi ce video induiosator a publicat bloggerita - VIDEO

Nathaniel Kowalsky este un stilist si fotograf de moda din Republica Moldova.

Articole din aceeasi categorie