27.04.2023
„Eu am trecut pe langa masa unde era Vasile si el nu s-a intors sa vada cine e”! Tany Vander a povestit cum a facut cunostinta cu sotul ei - VIDEO

Fiind sincera cu fanii sai, Tany a decis sa le povesteasca cum a facut cunostinta cu actualul ei sot, Vasile Lungo.

„Am decis sa va povestesc despre felul in care ne-am cunoscut noi cu Vasile fiindca am multi urmaritori care nu cunosc aceasta istorie si carora le este interesanta. Sa incepem cu inceputul. Eu pe Vasile il cunosteam vizual de mult timp. Era ba intr-o relatie cu o fata, dupa care cu alta fata. Ultima data cand l-am vazut inainte ca noi sa facem cunostinta eu eram in relatie cu fostul iubit. Eu am trecut pe langa masa unde era Vasile si el nu s-a intors sa vada cine e. Eu am venit la fostul meu si i-au zis: „Uite ce calitate frumoasa la un barbat sa nu intoarca capul dupa orice femeie.” El destul de indignat mi-a spus: „Pai, daca iti place, poti sa te duci sa fii cu el da nu cu mine. Si eu atunci am zis in gandul meu, ok. Voi fi.”, a povestit Vander.

Peste 1 an de la acel caz, Vander a facut cunostinta cu Vasile. „Peste vreun an, o cunoscuta buna cu care iesiam ma suna si imi spune: „Tanea, ce faci maine seara? Uite, mosul meu are doua invitatii la prezentarea unui porsche. Vrei sa ne ducem?” Si ne-am dus noi la eveniment. Cum se intampla de obicei, faci poze, te uiti la masina, te mai saluti cu oamenii pe care ii cunosti, mai mananci ceva. Intre timp cunoscuta mea a facut cunostinta cu un baiat si ei au inceput sa discute, asa ca m-am pus intr-o parte si asteptam...”

De asemenea, bloggerit a continuat: „La un moment dat prietena asta vine la mine si imi zice sa plecam. I-am zis ca da, doar ca mai intai sa mergem la baie sa-mi vopsesc buzele pentru ca erau cu ruj rosu. Ea s-a dus la toaleta, eu raman sa imi vopsesc buzele si intra Vasile. Eu foarte indignata ii spun: „Asta este toaleta pentru femei”. Si el imi raspunde: „Nu, de fapt este toaleta pentru barbati.”

Vezi mai jos ce a mai povestit Tany Vander.

„Toata lumea canta cu mine, asta este cea mai mare placere a mea”. Ion Paladi, despre vacanta in Egipt - VIDEO

Tany Vander este bloggerita cu 221 de mii de urmaritori si este casatorita cu omul de afaceri Vasile Lungo cu care are un baietel Adam.

Premiera muzicala! Vezi cum suna refrenul piesei „Ce-am facut cu viata mea”, interpretat de Magnat - VIDEO

Articole din aceeasi categorie